Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Broekster Boys – Flevo Boys

Zaterdag 7 oktober, aanvang 14:30 uur
Sportpark Damwoude
Lytse Loane 124, 9104CJ DAMWALD

KNVB spelregelbewijs voor geboortejaar 2003

Misschien hebben jullie er al iets van gehoord? Maar voor de voetbalspelers van geboortejaar 2003 moeten de spelers voor 1 september 2020 hun KNVB spelregelbewijs gaan halen. Jullie hebben dus nog wel even de tijd, maar voor je het weet is het 1 september.

Waarom is de KNVB spelregelbewijs in het leven geroepen?

Een spelregelbewijs maakt spelers en speelsters van jongs af aan vertrouwd met de regels en geeft meer inzicht in – en begrip voor – beslissingen van de scheidsrechter. Daarnaast zorgt het kennen van de regels voor sportiever spel, waarbij het juist toepassen van de regels ook nog eens zorgt dat je als team meer kans maakt om te winnen.

Wat is nu precies de bedoeling?

Onlangs zijn per e-mail de activatiegegevens voor het Spelregelbewijs naar de leden, geboren in 2003, verstuurd. Deze bestaan uit de KNVB-relatiecode en een persoonlijke activatiecode. Met deze gegevens kan het account via www.voetbalmasterz.nl/activeren geactiveerd worden.

Om in te loggen op Voetbalmasterz gebruik je de inloggegevens van je KNVB-account, zoals je deze mogelijk al hebt voor de app van Voetbal.nl. Heb je geen account? Dan kun je een account aanmaken door je te registreren met het e-mailadres dat bij de ledenadministratie van jou bekend is.

Op die manier kan iedereen aan de slag om in de komende weken en maanden de spelregels van het voetbal tot zich te nemen en het examen te halen. Geen e-mail ontvangen? Kijk dan even in je spam-map of vraag je ouders/verzorgers of zij een e-mailbericht hebben ontvangen.

Mocht je eerst willen oefenen voordat je gaat starten? Dan kun je de oefeningen op www.Voetbalmasterz.nl vinden. De website biedt veel informatie, uitleg van de spelregels en spelsituaties. Genoeg om je goed voor te bereiden.

In verband met de maatregelen rond het COVID-19 virus, is het organiseren van een informatievond voorlopig niet mogelijk. Heb je vragen? Dan kun je deze aan je trainer stellen of via een e-mail aan commissiejunioren@flevoboys.nl .

Als jullie het KNVB spelregelbewijs voor 1 september 2020 niet hebben gehaald, dan kan dat consequenties hebben voor het wel/niet spelen van de competitiewedstrijden. Laat het zover niet komen.

Mochten er nog vragen hierover zijn, dan horen we die graag.

Met vriendelijke groet,

Tineke van de Voort

Coördinator JO19
commissiejunioren@flevoboys.nl

Door Paula van der Woude - 16 juni 2020