Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – Jubbega

Zaterdag 30 september, aanvang 15:00 uur
Sportpark Ervenbos

Kom jij a.s. zaterdag Flevo Boys helpen bij Poiesz Supermarkt?

A.s. zaterdag 16 februari mogen wij van Flevo Boys ons best doen om zoveel mogelijk munten te verzamelen tijdens de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Van 10.00 uur tot 15.00 uur staan wij  duidelijk zichtbaar in de winkel van Poiesz Supermarkt in het centrum van Emmeloord, Noordzijde 8. Wij staan daar met 1 of 2 volwassenen en met 1-2 jeugdleden. De volwassenen hebben wij al wel gevonden, maar de jeugdleden nog niet.

Daarom deze dringende oproep aan onze jeugdleden van 10 – 18 jaar om ons zaterdag te helpen bij de verkoop van heerlijke soesjes. Met 10-12 verkoopassistenten zijn we echt heel blij. Stuur een email naar activiteitencommissie@flevoboys.nl of stuur een appje naar 06 19 71 43 23. Het kost je een uurtje en je helpt onze club. Op wie kunnen wij rekenen?

Wat levert het ons op?

Als de klanten deze heerlijke soesjes kopen, dan zijn daar maar liefst 15 extra Jeugd Sponsor Munten mee te verdienen. Daarom zoeken wij 10-12 jeugdleden aan om deze Super Jeugd Sponsor Aanbieding bij Poiesz te kopen en vervolgens de Jeugd Sponsor Munten in onze koker te doen. De kokers staan duidelijk zichtbaar nadat de klanten bij de kassa hebben afgerekend.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van onze vereniging, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

 

 

 

Door Paula van der Woude - 12 februari 2019