Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – Go Ahead Kampen

Zaterdag 9 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark Ervenbos
Espelerlaan 80, 8302DC EMMELOORD

Komende zaterdag zal de keuken bij Flevo Boys dicht blijven.

Komende zaterdag zal de keuken bij Flevo Boys dicht blijven. De kantine is wel geopend, maar we hebben niet voldoende mensen voor een hele bezetting van zowel de bar als de keuken.  Na overleg met de kantine commissie is er daarom besloten de keuken dicht te houden. De bar zal wel geopend zijn, maar er kan dus geen eten besteld worden.

Op zoek naar versterking

Het zat er al enige tijd aan te komen en helaas is het dus onvermijdelijk gebleken. Zoals al eerder is bericht op de website zijn wij op zoek naar versterking in de keuken en in de kantine. Helaas hebben wij daar te weinig reacties op ontvangen om de bezetting rond te krijgen. Nu zijn wij dus genoodzaakt de keuken voor komende zaterdag te sluiten.

Het is overbodig om te zeggen dat wij dit als vereniging willen voorkomen. Echter hebben wij nu een te kleine groep vrijwilligers om de kantine open te houden. Om dit in de toekomst te voorkomen hebben wij dus meer mensen nodig om de bezetting rond te krijgen. Een aantal keer helpen, vanuit meerdere leden, kan al voldoende zijn om de bezetting rond te krijgen.

Meld je aan

Als je dit in de toekomst wilt voorkomen en graag je steentje bij wilt dragen aan de vereniging kun je jezelf aanmelden bij Mascha Rijckenberg (06-42244474 via Whattsapp).

 

Met sportieve groet,

Hugo Jongejan

Voorzitter Flevo Boys

Door Peter Santbergen - 27 september 2023