Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – Go Ahead Kampen

Zaterdag 9 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark Ervenbos
Espelerlaan 80, 8302DC EMMELOORD

KWOOT verlengt het platina-sponsorschap

Na afloop van de reportage “Flevo Boys Inside” werden we nog aangenaam verrast met het feit dat KWOOT communicatie en reclame, in de persoon van Koos in ‘t Hout, het platina-sponsorcontract verlengt. Hier zijn we uiteraard heel content mee.

Koos gaf aan dat hij aan het begin van de corona-periode hij absoluut niet wist waar hij aan toe was en waar het heen zou gaan. Uiteindelijk heeft dit zijn creatieve brein weer aan het werk gezet en is KWOOT heel sterk uit deze periode gekomen, mede door het inrichten van de studio, welke geschikt is voor het live streamen van webinairs, presentaties en interactieve programma’s tot meer dan 1000 deelnemers. Meer informatie hierover vindt u bij KWOOT/Studio. Van harte aanbevolen.

Hij bedankte de BCF voor het meedenken gedurende deze periode, en dat heeft zeker meegeholpen in zijn beslissing om het sponsorcontract te verlengen. Hij ervaart Flevo Boys als een plezierige omgeving om voetbal en de belangrijke randzaken die daarbij horen, optimaal te beleven.

KWOOT is al platinasponsor sinds 2014 en we zijn blij dat we deze relatie kunnen verlengen.

Door Jan Papma - 15 april 2021