Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – DETO Twenterand

Zaterdag 23 september, aanvang 14:30 uur
Sportpark Ervenbos

Ladies Night: weerzien – gezellig – interessant programma

De avond was bedoeld voor de (oud)voetbalsters en damestrainers en iedereen die geïnteresseerd is in vrouwenvoetbal. Het was dan ook een weerzien met veel (oud)teamgenoten.

Een van de activiteiten van de Jubileumcommissie 60 jaar Flevo Boys was de organisatie van een vrouwenavond. De aanwezigheid van ruim 70 aanwezigen laat zien dat dit initiatief gewaardeerd werd.

Angelique, onze speciale gastvrouw voor deze avond, heette iedereen van harte welkom.

Ana Galic en Desiré Woensdrecht van het Straatvoetbalteam vertelden via een PowerPointpresentatie hun indrukwekkende levensverhaal en wat straatvoetbal voor hen betekent. Kees Grovenstein, die hen begeleidde, gaf een enkele keer nadere uitleg.


Daarna was het de beurt aan Mary Kok. Zij gaf in een boeiend verhaal weer welke uitdagingen, maar ook welke hindernissen zij ondervond en ondervindt eerst in haar voetbalcarrière en later als voetbaltrainster. Daarbij haakte zij heel mooi aan bij het verhaal van Ana en Desiré. Wil je meer informatie over het Homeless World Cup programma kijk dan eens dit filmpje.

Via deze weg bedanken wij Ana, Desiré, Kees en Mary voor hun interessante bijdrage.  Ook willen wij het kantine personeel bedanken voor hun inzet op de avond.
Wout Jongman en Lambert-Jan Boomsma en Monique van der Maden: dank voor jullie aanwezigheid en hulp.

En, last but not least, alle  dames die dit evenement hebben bezocht: super dat jullie aan onze oproep gehoor hebben gegeven.

Ook een DANK-JE-WEL voor Bakkerij SchaapBloemisterij KleefstraRestaurant EindeloosLuimes AV

Door Paula van der Woude - 13 maart 2017