Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Marum – Flevo Boys

Zaterdag 2 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark De Holten
Hoornweg 40 B, 9363EH MARUM

Leden in beeld – de leden vertellen in april

Deze week de C(h)armen week. Afgelopen woensdag was Carmen de Wreede al aan het woord en nu is het woord aan Carmen de Jonge.

Ria Bos gaf in haar interview in maart aan dat zij Carmen de Jong (aanvoerder mo15-1) ook graag het woord gaf en zij had ook een interessante vraag voor Carmen: “Carmen: hoe bevalt het voetballen in een mo-team je? En hoe bevalt het voetballen bij de polderselectie?

1. Wie ben je? Hoi – Carmen de Jong is de naam.

2. Hoe oud ben je? 15

3. Wat doe je: school/studie/werk? Ik zit nu in 3 vwo op het Zuyderzee Lyceum.

4. Wat zijn je hobby’s (+ Flevo Boys natuurlijk)? Nu kan het niet, maar ik vind het leuk om voetbalwedstrijden (vooral van Ajax) te bezoeken. Als schaatsen op tv is, kijk ik dat ook altijd. Wandelen en hardlopen.

5. Wat is je band/verhouding met Flevo Boys? Ik voetbal sinds de kabouters bij Flevo Boys. Eerst bij de jongens, nu inmiddels bij de meiden.

6. Wat houd je op dit moment bezig? Op dit moment moet ik 2/3 keer in de week naar school en de overige dagen heb ik online lessen. Voor de rest, afspreken met vriendinnen en werken houd mij ook bezig.

7. Hoe ziet je gemiddelde (zater)dag er nu uit? Onze trainers proberen voor elke week een oefenwedstrijd te regelen. Daarnaast spreek ik soms wat af met vriendinnen.

8. Wat mis je het meeste van Flevo Boys? Wat ik het meeste mis, de competitiewedstrijden. Ook voor de wedstrijd in de kleedkamer is het altijd gezellig!

9. Wie moet de volgende zijn die deze vragenlijst moet invullen? Onze trainer John Franke.

10. Heb je nog een leuke foto/filmpje van je mooiste of laatste moment bij Flevo Boys? Deze foto is gemaakt vlak voor de laatste competitiewedstrijd voordat de lock-down inging. Hopelijk kunnen we snel weer competitie spelen!

11. Ria Bos vroeg jou hoe het voetballen bevalt in een mo-team? En hoe bevalt het voetballen bij de polderselectie? Het is heel anders, maar ik vind het wel heel leuk en gezellig. Eerst wou ik de stap naar de meiden niet maken, maar nu ben ik heel blij dat ik het toch gedaan heb! Het is jammer dat het polderteam al een tijdje niet doorgaat, want een extra training is altijd leuk!

12. Bedenk de 11e vraag die je graag aan de volgende zou willen stellen? Of wat zou je nog willen weten van diegene? Hoe vind je het om toch weer trainer te zijn van mo15-1?

Geplaatst op zaterdag 24 april 2021

***** —– *****

Eerst even kort voorstelrondje.

1. Wie ben je?  Ik ben Carmen de Wreede

2. Hoe oud ben je? 54 jaar jong

3. Wat doe je: school/studie/werk? Ik ben parttime office manager en sinds kort werk ik ook als chauffeur leerlingenvervoer.

4. Wat zijn je hobby’s (+ Flevo Boys natuurlijk)? Voetbal

5. Wat is je band/verhouding met Flevo Boys? Mijn zoon speelt vanaf de kabouters bij Flevo Boys. En toen hij naar de F-jes ging werd ik trainer/coach en teammanager. Later alleen coach/teammanager en nu ben ik voetbalcoördinator van JO13 t/m JO15.

6. Wat houd je op dit moment bezig? Wat iedereen momenteel bezig houdt, corona en alle rompslomp eromheen. 

7. Hoe ziet je gemiddelde (zater)dag er nu uit? Naast thuis bezig zijn, onderlinge oefenwedstrijden bij Flevo Boys. 

8. Wat mis je het meeste van Flevo Boys? Natuurlijk de wedstrijden van mijn zoon zijn team JO17-2 en de wedstrijden van het 1e van Flevo Boys. Maar ook de sociale contacten met iedereen. En de (competitie)wedstrijden van de jeugd.

9. Wie moet de volgende zijn die deze vragenlijst moet invullen? Cheveyo de Wreede, die is na 12 jaar nog steeds fanatiek lid. En mist, als het even kan, geen training of wedstrijd. 

10. Heb je nog een leuke foto/filmpje van je mooiste of laatste moment bij Flevo Boys? Heel veel, maar ik heb hier gekozen voor het 10-dorpentoernooi in Creil waar we tegen verwachting in de beker wonnen voor de 1e plaats. De boys keken nogal op tegen de goede tegenstanders tijdens dit toernooi. Daarom was de blijdschap des te groter dat ze de 1e plaats wisten te behalen. En ik ben als coach natuurlijk super trots op hen.

11. Bedenk de 11e vraag die je graag aan de volgende zou willen stellen? Of wat zou je nog willen weten van diegene? (zo is iedere vragenlijst ook weer anders) Wat maakt voor jou Flevo Boys zo bijzonder als club? Waarom zou iedereen volgens jou bij Flevo Boys moeten komen voetballen?

Wij zijn erg benieuwd naar de reactie van Cheveyo; wordt vervolgd.

Geplaatst op woensdag 14 april 2021

***** —– *****

Joost Cornelis had in het interview op 21 maart jl. deze vraag voor Kees: “Kees Meuleman. Voor mijn gevoel is hij al 100 jaar het gezicht van de kantine van Flevo Boys. Als klein jongetje kwam ik al bij hem aan de bar om wat lekkers te kopen. En volgens mij ziet hij er nog steeds het zelfde uit, haha!”

1. Wie ben je? Mijn naam is Kees Meuleman.

2. Hoe oud ben je? 59 jaar jong.

3. Wat doe je: school/studie/werk?  Ik ben meubelspuiter.

4. Wat zijn je hobby’s (+ Flevo Boys natuurlijk)? Flevo Boys natuurlijk en leuke dingen doen met de kleinkinderen.

5. Wat is je band/verhouding met Flevo Boys? Barman van de kantine op maandag-, dinsdag- en donderdagavond. Zaterdag de hele dag.

6. Wat houd je op dit moment bezig? Beetje klussen thuis en zaterdagochtend wat klussen bij de Boys.

7. Hoe ziet je gemiddelde (zater)dag er nu uit? ‘s Morgens klussen bij de Boys en ‘s middags met mooi weer met Jeannette wandelen of fietsen.

8. Wat mis je het meeste van Flevo Boys? De sociale contacten, gezelligheid en lekker ouwehoeren op de donderdagavond.  En na een drukke zaterdag de naborrel met het kantinepersoneel.

9. Wie moet de volgende zijn die deze vragenlijst moet invullen? Arjen Westerhof.  En ik zou van Arjen willen weten “Hoe beleef je de zaterdag zonder voetbal en de maandagavond zonder de kaartclub”

10. Heb je nog een leuke foto/filmpje van je mooiste of laatste moment bij Flevo Boys?

Nog wat tekst bij de foto. Kees “Ik moest toen het doel 10 wedstrijden verdedigen door een beenbreuk van Wim Lenderink. Daarom deze foto.
” 

Joost wilde dit nog weten van Kees: “Kees, hoe beleef jij deze tijd? Je bent nu meer thuis dan bij Flevo Boys terwijl dat ” vroeger” andersom was.” Op deze vragen heeft Kees geantwoord bij de vragen 6 en 7.

Geplaatst op vrijdag 16 april 2021

***** —– *****

Noa Mesu stelde Lambert-Jan Boomsma voor en hij is als eerste in april aan het woord.

1. Wie ben je?  Ik ben Lambert-Jan Boomsma

2. Hoe oud ben je? Ik ben 55 jaar

3. Wat doe je: school/studie/werk? Ik werk in de beveiliging.

4. Wat zijn je hobby’s (+ Flevo Boys natuurlijk)? Hobby”s zijn voetbal, voetbal en voetbal.

5. Wat is je band/verhouding met Flevo Boys? Ik ben trainer bij Flevo Boys bij Vrouwen 1 en als het toelaat ga ik graag kijken bij het eerste 11tal van Flevo Boys.

6. Wat houd je op dit moment bezig? Doe wat klusjes in en om het huis. En werk full-time.

7. Hoe ziet je gemiddelde (zater)dag er nu uit? Ik werk op dit moment 3 weekenden in de 4 weken; zo dus werkend.

8. Wat mis je het meeste van Flevo Boys? De gezelligheid, de sfeer eigenlijk alles wel.

9. Wie moet de volgende zijn die deze vragenlijst moet invullen? Kees en Roel die je bijna altijd in de kantine aanwezig zijn, wanneer je er ook binnenstapt.

10. Heb je nog een leuke foto/filmpje van je mooiste of laatste moment bij Flevo Boys? Het kampioenschap met de meiden van mb1. Geweldig seizoen was dat. En dat zonder vaste keeper. Elke week stond er een ander meisje op doel.

Noa Mesu had nog een leuke vraag aan Lambert. “Hoe kan het toch dat je al jaren trainer bent van een vrouwenteam, hoe hou je dat vol?!” Lambert-Jan “Ja hoe hou je dat vol. Dat is mij heel vaak gevraagd. Meiden-/damesvoetbal is heel anders dan bij de jongens-/mannenvoetbal. De sfeer en gezelligheid vooral, maar op sportief gebied kunnen ze na een verloren wedstrijd soms makkelijker de knop omzetten dan bij jongens/mannen.

11. Bedenk de 11e vraag die je graag aan de volgende zou willen stellen? Of wat zou je nog willen weten van diegene? (zo is iedere vragenlijst ook weer anders). Aan Kees en Roel van de kantine: Ze hebben nu zoveel vrije tijd over: “Wat doen jullie zoal op een zaterdag en al trainingsavonden.”

Geplaatst op maandag 12 april 2021

Door Paula van der Woude - 24 april 2021