Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Sc Heerenveen ( jong) – Flevo Boys

Vrijdag 30 juli, 20:00 uur
Abe Lenstra Boulevard 19
8448 JA Heerenveen

Leden in beeld – de leden vertellen in juli

De Activiteitencommissie heeft begin van dit jaar het initiatief genomen om een doorsnee van de Flevo Boys-leden aan het woord te laten. Benieuwd waren we hoe onze leden de voetballoze tijd zou beleven. Dat heeft leuke interviews en reacties opgeleverd. We starten de maand juli met de voorzitter van de voetbalcommissie - Patrick Helsdingen. Hij gaf de pen door aan Nick van Adrichem en die komt nu aan het woord.

Even kort voorstelrondje

1.  Wie ben je?  Nick van Adrichem

2. Hoe oud ben je? 37 jaar

3. Wat doe je: school/studie/werk?  Medewerker Veehouderij op een bedrijf met 300 koeien en jongvee samen.

4. Wat zijn je hobby’s (+ Flevo Boys natuurlijk)? Duivensport en Flevo Boys inderdaad.

5. Wat is je band/verhouding met Flevo Boys?  2 jaar gespeeld in Flevo Boys 1 en meerdere malen ingevallen bij  Flevo Boys 2. 

6. Wat houd je op dit moment bezig? Mijn werk, de duiven, de Jeugdkeepers Flevo Boys en natuurlijk mijn gezin.

7. Hoe ziet je gemiddelde (zater)dag er nu uit? Bezig zijn met mijn werk. En ook met de duiven; spanning, want dat is wachten op de terugkomst van een wedstrijd en die kan variëren van 100 tot 750 km. 

8. Wat mis je het meeste van Flevo Boys? Wedstrijden op hoog niveau. 

9. Heb je nog een leuke foto/filmpje van je mooiste of laatste moment bij Flevo Boys? Een paar zelfs: de nieuwe keeper trainer en nog 2 foto’s  van de andere sport.

De nieuwe keeper trainer. 

 

Gepubliceerd op woensdag 21 juli 2021

***** —– *****

Cheveyo was in het voorjaar druk met andere zaken, vandaar dat hij nu aan het woord komt.

Even kort voorstelrondje

1. Wie ben je? Cheveyo de Wreede

2. Hoe oud ben je? 17 jaar.

3. Wat doe je: school/studie/werk? Ik ga naar Deltion Zwolle ( sport opleiding ) en werk in de horeca.

4. Wat zijn je hobby’s (+ Flevo Boys natuurlijk)? Ik voetbal vaak en game wel eens.

5. Wat is je band/verhouding met Flevo Boys? Ik voetbal er al een aantal jaren.

6. Wat houd je op dit moment bezig? Ik voetbal, train en game vaak in mijn vrije tijd. Anders had ik school, maar ik heb nu even vakantie.

7. Hoe ziet je gemiddelde zaterdag er nu uit? Ik heb nog steeds wedstrijden. En soms werk ik ook als ik de tijd heb. En anders doe ik gewoon iets anders leuks.

8. Wat mis je het meeste van Flevo Boys? De leuke dagen zoals de Familiedag.

9. Wie moet de volgende zijn die deze vragenlijst moet invullen? Mogne Kanté van Jo17-2. En mijn vraag aan hem is: “Heb je nog tips voor Flevo Boys?”

10. Heb je nog een leuke foto/filmpje van je mooiste of laatste moment bij Flevo Boys? Jeugdsentiment: leuke samenvatting van de wedstrijd SCE JO13-2GD tegen Flevo Boys JO13-4 van 15 april 2017


Gepubliceerd op woensdag 14 juli 2021

***** —– *****

Nu de vakantieperiode voor de deur staat en we hopen en verwachten dat we eind augustus weer starten met onze competities, sluiten we eind juli met deze rubriek. Deze maand komen er nog diverse bekenden en onbekenden aan het woord. Wij starten in juli met Patrick Helsdingen, voorzitter van de voetbalcommissie.

Even kort voorstelrondje

Bedankt Gezinus voor je mooie woorden in je interview van 16 juni j.l. De vraag van Gezinus aan Patrick: “Je bent nu trainer, leider, bestuurder en een allesregelaar, maar hoe lang duurde jouw spelerscarriére eigenlijk?” Het antwoord van Patrick: “Ik kan het alleen maar terug zeggen, als ik zie wat je allemaal doet voor de club met je mannen, groot respect!”

1.  Wie ben je? Patrick Helsdingen ben gehuwd met Anna en zijn ouders van 4 kinderen.
2. Hoe oud ben je? Ben 51 jaar
3. Wat doe je: school/studie/werk? Ik werk 18,5 jaar bij BOSCH Utiliteit en Industrie ketels.
4. Wat zijn je hobby’s (+ Flevo Boys natuurlijk)? Ben veel bij Flevo Boys en voetballen is hoofdzakelijk mijn hobby. Verder met mijn jongste zoon mee naar de keepersacademy van Sierd van der Berg, waar ik enorm van kan genieten en reizen met mijn gezin.
5. Wat is je band/verhouding met Flevo Boys? Ik ben jaren lang trainer geweest van veel lichtingen van E1 tot O23, keeperstrainer geweest en nu voorzitter van de voetbalcommissie geworden.
6. Wat houd je op dit moment bezig? Binnen Flevo Boys zijn we bezig de structuur anders in te vullen en te zorgen dat we de komende seizoenen meer gaan communiceren met trainers om de jeugd beter te maken. Belangrijk is hierin zelfregulatie van de kinderen en dat we met onafhankelijke ogen blijven kijken naar onze jeugd.
Erg jammer vind ik ook dat er jeugd is die ons mooie terrein kapot maakt en dat de goede onder de kwade moeten lijden. Wij zien de club groeien en wij hebben weinig plek om alle teams te kunnen laten trainen. Dat is echt enorm puzzelen. Er zal meer begrip en medewerking aan de leden gevraagd moeten worden om met elkaar de ruimtes te willen benutten die er is op de trainingsavonden.

7. Hoe ziet je gemiddelde (zater)dag er nu uit? Meestal ben ik rond 7:50 uur op de club. Ranja kannen klaar maken en uiteraard even met Cees, Roel en Gezinus met de werkploeg goedemorgen zeggen en lachen natuurlijk. Daarna gaan we lekker de velden langs om onze jeugd te bekijken en praten we met allerlei mensen. Als alle voetbal klaar is rond 16:30 uur doen we alle doelen vast met Joost en praten de dag nog door. Dan lekker naar huis na een heerlijke voetbal zaterdag!
8. Wat mis je het meeste van Flevo Boys? De saamhorigheid, en gezellig publiek langs de velden.
9. Wie moet de volgende zijn die deze vragenlijst moet invullen? Nick van Adrichem (Jeugd Keepstrainer).
10. Heb je nog een leuke foto/filmpje van je mooiste of laatste moment bij Flevo Boys?

E2


Jo19-1

11, Wat zou je graag aan Nick van Adrichem willen vragen? Of wat zou je nog willen weten van hem willen weten? “Nick, wat wil jij nog bereiken bij Flevo Boys?”

Gepubliceerd op maandag 5 juli 2021

***** —– *****

Door Paula van der Woude - 21 juli 2021