Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys

Leden in beeld – de leden vertellen in mei

Carmen de Jong - speelster van MO15-1 - heeft de pen overgedragen aan haar trainer John Franke. Zij vroeg hem "Hoe vind je het om toch weer trainer te zijn van mo15-1?"

Even voorstellen – dé trainer van MO15-1

1.  Wie ben je? Ik ben John Franke, en ik ben de vader van Demi en Isèl. Ik woon samen met Merian van der Horst.

2. Hoe oud ben je? Ik ben 51 jaar oud.

3. Wat doe je: school/studie/werk? Ik werk nu nog bij Geesink Norba als projectmanager. Mijn projecten zijn investeringsprojecten, zoals nieuwbouw, renovatie, maar ook productieautomatisering. Per 1 juni ga ik beginnen aan mijn nieuwe uitdaging als operationeel bedrijfsleider bij Straalbedrijf Westerhof- duurzaam in kleur. Toevallig ook sponsor van Flevo Boys 😉.

4. Wat zijn je hobby’s (+ Flevo Boys natuurlijk)?  Mijn hobby’s zijn: voetbal, golf, obstacle running, hardlopen, crossfit, skiën, sport kijken (eigenlijk alle sport 😂) lezen, bbq-en, borrelen met familie en vrienden.

5. Wat is je band/verhouding met Flevo Boys? Ik ben hier vroeger zelf als kind begonnen met voetbal, en heb bijna alle jeugdteams wel doorlopen. Later ben ik gaan voetballen in het 6e, 3e en het 4e. Bij het 4e ben ik nog steeds betrokken, al zij het nu meer voor de gezelligheid.

6. Wat houd je op dit moment bezig? Eigenlijk geen bijzondere dingen. Corona maak ik me niet zo heel druk om, daar hebben we al genoeg “experts” voor. Ik ben momenteel meer bezig met het, op mijn werk overdragen van mijn projecten omdat ik een nieuwe baan heb.

7. Hoe ziet je gemiddelde (zater)dag er nu uit? Sinds ik weer trainer ben, is het meestal zaterdag ’s ochtends met de meiden van MO15-1 een wedstrijdje spelen. Daarna ga ik even naar huis, om wat andere dingen te doen, en dan, of weer naar Flevo Boys bij mijn maatjes van het 4e kijken, of ik ga golfen, of ik spreek af met mijn vrienden om even een biertje te doen.

8. Wat mis je het meeste van Flevo Boys? De drukte, de kantine, een volledige hoeveelheid trainingsballen, de wedstrijden en de gezelligheid met het 4e. Soms mis ik het zelf voetballen ook wel een beetje.

9. Wie moet de volgende zijn die deze vragenlijst moet invullen? Gezinus Cornelis. Buiten het feit dat ik het een ontzettend sympathieke man vind, heb ik ook enorm veel waardering voor al het werk dat hij voor de vereniging verricht, en al verricht heeft. Ik heb de eer gehad om een aantal jaren met hem samen te voetballen. Hij was toen al redelijk op leeftijd, maar kon nog makkelijk meekomen. We hebben samen geweldige wedstrijden gevoetbald. Een mooie tijd en een fijne vent.

10.  Foto’s

11. Vraag aan Gezinus: Welke voetbalherinnering/-wedstrijd is je het meest bijgebleven gedurende je voetbalcarrière?

En het antwoord op Carmen haar vraag: “Hoe vind je het om toch weer trainer te zijn van MO-15-1?” Doordat er een trainer wegviel, en Mark er alleen voor kwam te staan, ben ik direct weer ingesprongen. Het zijn toch een beetje “mijn meiden” hè? Ik vind het mooi om te zien dat deze meiden echt een hechte groep zijn geworden, die ieder jaar echt beter zijn geworden, en als team zo goed kunnen voetballen. Deze meiden houden van een dolletje op de training, maar kunnen ook de knop omzetten, en keihard trainen, geweldig! Het is mooi om hier weer deel van uit te maken.

Gepubliceerd op vrijdag 7 mei 2021

***** —– *****

Even kort voorstelrondje

1. Wie ben je? Ik ben Arjen Westerhof en getrouwd met Henny die vaak lootjes verkoopt aan de poort.

2. Hoe oud ben je? Mijn leeftijd is 79 jaar.

3. Wat doe je: school/studie/werk? Ik werk niet meer, maar moet wel vaak de aardappelen schillen en later weer op eten. 

4. Wat zijn je hobby’s (+ Flevo Boys natuurlijk)? Mijn hobby’s zijn: schaatsen, vissen, fietsen en tuinieren.

5. Wat is je band/verhouding met Flevo Boys? Ik ben nog steward bij het eerste elftal. Draai bij thuiswedstrijden van het eerste het Rad van Fortuin en wordt daarbij geholpen door verschillende dames die de loten verkoop. Actief met het klaverjassen. Tevens wil ik even vertellen dat Henny voor alle activiteiten voor de prijzen zorgt zodat jullie niet denken dat ik zoveel doe.

6. Wat houd je op dit moment bezig? Gezond blijven.

7. Hoe ziet je gemiddelde (zater)dag er nu uit? Ondanks alle beperkingen hebben we toch 2x in de week zo rond 17.00 uur einde werktijd (borreltijd) met de borrelnootjes.

8. Wat mis je het meeste van Flevo Boys? De uit- en thuiswedstrijden.

9. Wie moet de volgende zijn die deze vragenlijst moet invullen? Gerrit Brem. 

10. Heb je nog een leuke foto/filmpje van je mooiste of laatste moment bij Flevo Boys? Foto’s van mijn privé verblijf.

11. Bedenk de 11e vraag die je graag aan de volgende zou willen stellen? Of wat zou je nog willen weten van diegene?  Zeg Gerrit: wanner komt er snert met Hema worst? 

Het antwoord op de vraag van Kees Meuleman over klaverjasavond is: “Helaas Kees. Het is nu alleen klaverjassen op de computer. Maar ik mis de gezelligheid en de praatjes op de maandagavonden met de klaverjassers. Ik hoop echt dat we daarmee in september weer kunnen starten.”

Gepubliceerd op zaterdag 1 mei 2021

Door Paula van der Woude - 7 mei 2021