Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – Go Ahead Kampen

Zaterdag 9 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark Ervenbos
Espelerlaan 80, 8302DC EMMELOORD

Leden in beeld – de leden vertellen

Zo vlak voor het weekend laten wij Debby de Vries aan het woord.

 1. Wie ben je?
  Ik ben Debby de Vries.
 2. Hoe oud ben je?
  36 jaar en getrouwd met Johan de Vries. Samen hebben wij 1 zoon Xander de Vries.
 3. Wat doe je: school/studie/werk?
  Interieur verzorgster
 4. Wat zijn je hobby’s (naast Flevo Boys natuurlijk)?
  Mijn hobby’s zijn Grey’s Anatomy volledig terugkijken, Gellak nagels en  ‘wat’ hardlopen op mijn tempo. Verder heb ik naast mijn werk niet heel veel tijd over voor nog meer bezigheden.
 5. Wat is je band/verhouding met Flevo Boys?
  Ik ben al een aantal jaar leidster van het team waar onze 15-jarige zoon Xander in zit, momenteel JO15-2. Verder help ik met het Rad van fortuin en heb ik een paar keer geholpen in het koffiehuisje op veld 7.
 6. Hoe ziet je gemiddelde (zater)dag er nu uit?
  De zaterdagen waren erg leeg en rustig, maar momenteel ‘mogen’ we gelukkig weer wat onderlinge wedstrijden spelen.
 7. Wat mis je het meeste van Flevo Boys?
  Het meeste mis ik de bezigheid op de zaterdagen,  het rijden, het voetballen, 1e kijken en alle sociale contacten die hier bij komen kijken… de gezelligheid dus. 
 8. Wie moet de volgende zijn die deze vragenlijst moet invullen?
  De volgende die ik zou willen vragen is Ria Bos en ik heb echt geen idee wat ik haar wil vragen. Ken haar en vindt haar echt een powervrouw…
 9. Heb je nog een leuke foto/filmpje van je mooiste of laatste moment bij Flevo Boys?
  Onderstaande foto is de laatste foto gemaakt van ons huidige team.  Gemaakt door Marcel Ravensbergen. Ik ben trots op dit team, de samenhorigheid en de lol. Maar ook op de ouders van deze jongens en op de leiding. Het draait zo lekker. Ik hoop dat we nog even door mogen als leiding en als team. 
 10. Bedenk de 11e vraag die je graag aan de volgende zou willen stellen? Of wat zou je nog willen weten van diegene? (zo is iedere vragenlijst ook weer anders)
  Oh ja, waar Ria al die energie vandaan haalt op de zaterdagen…

***** —– *****

Dinsdag 23 februari was er de aankondiging en vandaag kunnen wij het 1e interview al laten lezen.

 1. Wie ben je?
  Wout Jongman
 2. Hoe oud ben je?
  Ik ben 60 jaar
 3. Wat doe je: school/studie/werk?
  In het dagelijks leven ben ik adviseur bij een vakbond
 4. Wat zijn je hobby’s?
  Alles wat met scheidsrechters te maken heeft. Zit in bestuur van scheidsrechtersvereniging Zwolle. Ik begeleid scheidsrechters voor de KNVB. En ik doe nog het e.e.a bij Flevo Boys, zoals wedstrijdsecretariaat voor junioren en pupillen en ik maak de wedstrijdschema’s, daarnaast fluit ik elke week mijn wedstrijd.
 5. Wat is je band/verhouding met Flevo Boys?
  Ik ben lid van Flevo Boys, ik ben er scheidsrechter en ik ben wedstrijdsecretaris.
 6. Wat houd je op dit moment bezig?
  Ik heb sinds januari een kleinzoon genaamd Sil Hilverts. Wat een rijkdom is dat. Dat geeft leuke energie in deze tijd. Wat mij daarnaast vooral beroepsmatig bezighoudt is de verharding van de maatschappij met name in de richting van die mensen die wetten en regelgeving moeten handhaven in deze ongelofelijk moeilijke tijd.
 7. Hoe ziet je gemiddelde (zater)dag er nu uit?
  Nu is het zo als ik moet fluiten. Op het laatste moment naar Ervenbos en erna zo snel mogelijk weer weg. Voor de rest een beetje in huis klussen. Als het een ‘normale’ zaterdag is dan ben ik veel eerder op Ervenbos. Begeleid ik jonge scheidsrechters, ik fluit zelf en vaak ga ik nog een wedstrijd kijken en dan is meestal de zaterdag wel voorbij.
 8. Wat mis je het meeste van Flevo Boys?
  Ik mis vooral het contact, de massaliteit en het samen met anderen genieten (en soms ergeren aan) van het voetbal. En vooral op zaterdagmorgen dat sportpark helemaal vol is met allerlei voetballers die plezier hebben aan het spelletje. En ik mis de contacten met de scheidsrechters die mijn advies wel eens vragen of bij wie ik de wedstrijd bezoek.
 9. Wie moet de volgende zijn die deze vragenlijst moet invullen?
  Joost Cornelis
 10. Heb je nog een leuke foto/filmpje van je mooiste of laatste moment bij Flevo Boys?
  Zie bijlage. Was 10 oktober 2020 dag vd scheidsrechter. Moest ik het 4e fluiten. Dat zijn best wel boefjes. En dan is het toch leuk dat ze hun waardering uitspreken voor de scheidsrechter. Om vervolgens in de wedstrijd er na vol aan de bak te moeten. Maar daar hou ik wel van.
 11. Bedenk de 11e vraag die je graag aan de volgende zou willen stellen? Of wat zou je nog willen weten van diegene?
  Ik zou wel van Joost willen weten hoe zijn voetbalcarrière er uit heeft gezien.

 

Door Paula van der Woude - 24 februari 2021