Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Marum – Flevo Boys

Zaterdag 2 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark De Holten
Hoornweg 40 B, 9363EH MARUM

Leerzaam duel Jo23 tegen PEC Zwolle Jo19

Jo23 heeft dinsdagavond een zeer leerzaam duel gespeeld tegen PEC Zwolle Jo19. De goed op elkaar ingespeelde en in hoog tempo spelende talenten van de eredivisionist wonnen in het MAC3park Stadion met 5-1, onder meer door drie goals in de slotfase.

Na een voorzichtig begin scoorden de Zwollenaren halverwege de eerste helft twee keer kort achter elkaar. In de tweede helft bood Flevo Boys een periode goed tegenspel. Ayoub Lachloufi scoorde met een schitterende lob 2-1. En er kwamen meer kansen. Maar in het laatste kwartier kon Flevo Boys zich niet meer onder de druk van PEC uit voetballen. De thuisclub maakte goed gebruik van de grotere ruimtes en bepaalde de eindstand op 5-1.

Al met al was het een zeer nuttig duel, met goed samenspelende tweedejaars Jo17-spelers, eerste en tweedejaars Jo19, jongens uit het tweede en het eerste. Johan Tiems speelde een half uur en lijkt weer op de weg terug.

De selectie van deze avond zag er als volgt uit: Mathyas van Zorge, Devon Visser, Aron Kleefstra, Robin Rijckenberg,  Cobus Stuut, Marcel Schaapman, Appi Boundati, Ayoub Lachloufi, Jelle Brand, Ergun Karsli, Sylvain van Eijck, Victor Aung, Jouad Boundati, Lars de Boer en Johan Tiems.

Door Paula van der Woude - 13 november 2019