Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Winterstop

Loting vierde en vijfde ronde districtsbeker

Op woensdag 20 december heeft de loting plaats gevonden voor de vierde en vijfde ronde van de districtsbekercompetitie van de KNVB Noord. De wedstrijden in de vierde ronde zijn vastgesteld in het weekend van 24/25 februari 2018.

Mocht deze datum echter worden geblokkeerd door een vastgestelde competitiewedstrijd, en die kans is heel groot, dan wordt de te spelen bekerwedstrijd verplaatst naar de midweek voorafgaande aan dat betreffende weekend.

Het staat verenigingen vrij om in onderling overleg een vastgestelde wedstrijd in de vierde ronde te verplaatsen. De uiterste speeldatum is 22 februari 2018.

Vijfde ronde

Aansluitend is tevens geloot voor de vijfde ronde. De wedstrijden voor deze ronde worden geplaatst in de periode vanaf 3 maart tot en met 8 maart 2018. Ook in dit geval geldt dat wanneer de voorgenomen datum in het weekend van 3/4 maart 2018 wordt geblokkeerd door een vastgestelde competitiewedstrijd, de bekerwedstrijd wordt vastgesteld in de midweek hieropvolgend (6 tot en met 8 maart 2018).

Ten aanzien van deze wedstrijden geldt eveneens dat verenigingen in onderling overleg afspraken kunnen maken voor het verplaatsen van een te spelen bekerwedstrijd waarbij een uiterste speeldatum geldt van donderdag 15 maart 2018.

Bekerronde 4

De bekerwedstrijd Flevo Boys – V.V Mamio wordt gespeeld op dinsdag 20 februari, aanvang 20:00 uur

V.V. Mamio is een voetbalclub uit de stad Groningen, opgericht in 1971. Het eerste elftal van V.V. Mamio speelt Vierde klasse zaterdag. De club speelt op sportpark ‘De Parrel’ Eikenlaan 292 ter Groningen. Mamio is het Surinaamse woord voor lappendeken.

Bekerronde 5

De winnaar van de 4e ronde speelt uit tegen de winnaar van de wedstrijd Be Quick 1887 2 – HZVV

Be Quick 1887 2 / HZVV – Flevo Boys / Mamio

Door Peter Santbergen - 10 januari 2018