Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Broekster Boys – Flevo Boys

Zaterdag 7 oktober, aanvang 14:30 uur
Sportpark Damwoude
Lytse Loane 124, 9104CJ DAMWALD

Maatregelen toegang complex

A.s. zaterdag 4 september om 15.00 uur start Flevo Boys thuis zijn eerste wedstrijd van het seizoen. Nog even wat aandachtspunten als u naar ons complex komt.

Deze maatregelen gelden voor de hele zaterdag en blijven van toepassing zolang er geen aanpassingen van de corona-regels door de overheid worden genomen.

Als u het complex opkomt is registratie en invullen van de gezondheids-checklist verplicht. Dit dient u te doen bij de hoofdingang.

Ook kunt u gebruik maken van de QR-code die bij de hoofdingang hangt. Tevens kunt u gebruik maken van de registratieformulieren die op de website te vinden zijn. Er zijn aparte registratieformulieren voor teams en bezoekers.

Let op: de uitgang van het complex is ook via de hoofdingang.

En verder

Iedereen wordt geacht 1,5 meter afstand te houden. Zowel langs de lijn, op de tribune, als In de kantine en op het balkon op de tribune.
Op balkon bij de tribune is een zitplaats verplicht. Ook in de kantine mag men alleen zitten. Er mag – natuurlijk en graag – wel besteld worden bij de bar.

Na de wedstrijd komen de registratieformulieren in de kantine te liggen.

We zoeken nog extra vrijwilligers die bij de hoofdingang willen helpen bij het registreren. Deze mensen (die we ook echt nodig hebben) kunnen zich per email aanmelden bij Gerjan Timmerman.

Aanmelden bezoek sportpark/kantine

 

Door Paula van der Woude - 31 augustus 2021