Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Broekster Boys – Flevo Boys

Zaterdag 7 oktober, aanvang 14:30 uur
Sportpark Damwoude
Lytse Loane 124, 9104CJ DAMWALD

Marco Vicente nieuwe keeper voor 1e selectie

De 22-jarige Marco Vicente wordt aan de selectie van Arjen Postma toegevoegd om de opengevallen plaats van de vertrokken Volken Huisman in te vullen.

De 22-jarige Marco Vicente wordt aan de selectie van Arjen Postma toegevoegd om de opengevallen plaats van de vertrokken Volken Huisman in te vullen. Vicente is momenteel actief voor VV Winsum, studeert in Groningen en heeft zijn roots in Portugal en Zuid-Afrika. Samen met Matyas van Zorge en Winand Quartel zal Vicente gaan strijden om de plek onder de lat.

Marco Vicente is enthousiast over zijn overstap naar Flevo Boys. “Ik volg Flevo Boys al langer en nadat ik diverse gesprekken met Arjen en mensen van de club heb gevoerd is mijn beeld alleen maar positiever geworden. Ook de training heeft mij een goed gevoel gegeven. Ik werd direct opgenomen in de groep en heb gezien dat Matyas en Winand een hoog niveau hebben. Ik denk dat dit een goede plek voor mij is om mij verder te ontwikkelen.”

Trainer Arjen Postma: “Wij zijn al langere tijd in contact met Marco, nadat hij aangegeven had graag in aanmerking te komen voor de vacante positie in de selectie.  Hij heeft meegetraind en wij hebben hem in een wedstrijd kunnen beoordelen en hier is een positief advies uitgekomen. Zijn gedrevenheid om te slagen, zijn drive om te willen verbeteren gecombineerd met zijn talent maakt het dat wij Marco graag willen toevoegen aan de selectie.”

Door Flevo Boys - 15 juni 2022