Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – BQ1887

Oefenwedstrijd zaterdag 6 juli, aanvang 14:30 uur
Sportpark Ervenbos

Met SPOED gezocht: coördinator JO17

Al eerder hebben we een oproep gedaan voor het vrijwillig coördinator zijn van de JO17. We hebben hier 0 reacties op gehad.

Aangezien de coördinator heeft aangegeven er zeer binnenkort mee te willen stoppen omdat het niet meer te combineren is met zijn werk, is het echt de HOOGSTE TIJD om nogmaals deze vacature onder de aandacht te brengen. De nood is hoog aangezien er niemand is die het tijdelijk over gaat nemen!

Het zal toch niet zo zijn dat JO17 over korte tijd geen coördinator heeft? Lees eens het bericht over Geen sport meer op zaterdag, maar nog liever: pak de telefoon en bel met Jeroen Harsevoort voor informatie (06 13 80 99 36).

Wat doet een coördinator?

Allereerst ben je onderdeel van de voetbalcommissie. Samen zorgen jullie ervoor dat alles rondom de teams geregeld wordt.

Nadat de teamindelingen bekend zijn, ga je op zoek naar leiders en trainers. Met hen heb je het hele seizoen goed contact.  Je helpt de leiders en trainers met alles dat nodig is om het seizoen goed te laten verlopen voor elk team dat je onder je hoede hebt. Denk daarbij aan trainingen en wedstrijden. Mocht een team bijvoorbeeld problemen hebben qua blessures en hebben ze niet voldoende spelers voor de wedstrijd, dan regel je met andere teams hoe je elkaar kunt helpen. Je bekijkt diverse trainingen en wedstrijden om zo tot een goede beoordeling te kunnen komen voor de volgende teamindelingen.

Daarnaast heb je 1x per maand samen met de voetbalcommissie een vergadering. Verder wordt je geacht om af en toe een zaterdagochtend in de commissiekamer te staan om te helpen bij de sleutelafgifte van de kleedkamers.

Ben jij diegene die wij zoeken? Heb jij nog (wat) vrije tijd over en zin om die vrije tijd in een leuke club als Flevo Boys te steken….. meld je dan snel aan!!

Je kunt/mag het coördinatorschap ook met z’n tweeën oppakken. Dus vraag die vriend of vriendin!

Wil je eerst meer informatie of gewoon een gesprek aangaande het coördinatorschap, dat kan natuurlijk ook. Stuur dan een email naar onze secretaris van de voetbalcommissie, Jeroen Harsevoort. Hij kan je uit eigen ervaring goed informeren.

Door Paula van der Woude - 3 oktober 2018