Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – Jubbega

Zaterdag 30 september, aanvang 15:00 uur
Sportpark Ervenbos

Net als vorige week haalde Flevo Boys snel de spanning uit de wedstrijd

Vanaf het begin was Flevo Boys dominant en liet VENO geen mogelijkheid om gevaarlijk te worden.

Foto’s: Annalies Klompe

Het strijdplan van trainer Arjen Postma was om zo snel mogelijk een doelpunt te scoren. Hij werd op zijn wenken bediend; Flevo Boys was dominant en gaf weinig weg. Binnen een kwartier stond Flevo Boys op een 2-0 voorsprong. De doelpuntenmakers waren respectievelijk Thom Bos en Johan Tiems. Het scoreverloop was vergelijkbaar met de wedstrijd van vorige week tegen SC Emmeloord. Ook nu werden er nog twee doelpunten gescoord voor de rust. ThomasĀ Potters schoot de 3-0 binnen, en Johan Tiems zorgde nog voor rust voor de 4-0.

Kan Flevo Boys verder uitlopen!

Net als vorige week werden er in de tweede helft de nodige wissels doorgevoerd. Flevo Boys kreeg zeker nog enkele kansen, terwijl VENO het leek op te geven. Voor de doelman van Flevo Boys, Klaas Boersma, was het een rustige middag. Met dit mooie en warme weer had hij zelfs een picknickmand kunnen meenemen. Uiteindelijk kopte Marc Reussing de 5-0 binnen voor Flevo Boys, terwijl Robin Zuidema de 6-0 scoorde, wat tevens de eindstand was.

“Het was opnieuw een vrij gemakkelijke wedstrijd voor Flevo Boys, net als vorige week. Aanstaande dinsdagavond is er een oefenwedstrijd tegen DOS Kampen en volgende week zaterdag staat er weer een bekerwedstrijd tegen VVI op het programma.

Door Peter Santbergen - 10 september 2023