Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – Jubbega

Zaterdag 30 september, aanvang 15:00 uur
Sportpark Ervenbos

Nieuwe trainers jeugdselecties

Flevo Boys heeft afscheid genomen van drie trainers van de jeugdselecties: Ralf Dikkerboom bij 15-1, Marcel Dijk bij 17-1 en Patrick Helsdingen bij 19-1. Drie mannen die we veel dank verschuldigd zijn vanwege hun fantastische inzet. De voetbalcommissie heeft gelukkig uitstekende vervangers gevonden.

Sander Heimens wordt trainer van de 15-1. In zijn jeugd speelde Sander op hoogste niveau binnen Flevo Boys. Bij onze buurman sc Emmeloord deed hij ervaring opgedaan als jeugdtrainer en wil nu graag de stap maken om op divisie niveau te gaan trainen.

Bij o17-1 gaat Kelt Jager beginnen aan zijn eerste klus als hoofdtrainer van de o17 jeugd. Kelt speelde in de jeugd van Flevo Boys en ontwikkelde zich door bij PEC Zwolle en Almere City. Komend seizoen speelt hij voor Flevo Boys 1. De afgelopen jaren was Kelt al assistent bij verschillende selectieteams binnen Flevo Boys. Hij beschikt daarnaast over een schat aan ervaring vanuit zijn eigen voetbalcarrière.

 

Bij de o19-1 keert Wim Jonkers terug op het oude nest na een aantal jaren de senioren bij onze polderburen Bant en Tollebeek te hebben getraind. Daarvoor was Wim een aantal jaren trainer van Flevo Boys 3. Met Wim halen we een echte clubman terug met veel ervaring als trainer.

 

 

Door Flevo Boys - 17 juni 2020