Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Marum – Flevo Boys

Zaterdag 2 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark De Holten
Hoornweg 40 B, 9363EH MARUM

Nieuwe versterking voor Flevo Boys 

Mark Westra is een creatieve middenvelder die - na Sicco Bouwer en Willem Huizing - de selectie van Flevo Boys voor het seizoen 2022-2023 komt versterken. De 22-jarige Fries maakt de overstap van ONS Sneek naar Emmeloord.

Mark Westra is een creatieve middenvelder die – na Sicco Bouwer en Willem Huizing – de selectie van Flevo Boys voor het seizoen 2022-2023 komt versterken. De 22-jarige Fries maakt de overstap van ONS Sneek naar Emmeloord.

Westra studeert aan de PABO en woont in Haskerdijken. Hij doorliep de jeugdopleidingen van FC Groningen en SC Heerenveen en is nu bezig aan zijn tweede seizoen bij ONS Sneek. Nadat Flevo Boys trainer Arjen Postma zijn plannen voor de komende jaren aan de nieuwkomer had gepresenteerd, reageerde Mark enthousiast. “De voetbal-ideeën van de trainer zijn helder en hij weet haarfijn uit te leggen hoe hij mij daarin kan gebruiken. Dat geeft mij een goed gevoel en daarom maak ik graag deel uit van deze groep.” Volgens Postma is Westra een creatieve speler die écht iets toevoegt aan de selectie waardoor de groep meer mogelijkheden krijgt.”

Door Flevo Boys - 13 april 2022