Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Broekster Boys – Flevo Boys

Zaterdag 7 oktober, aanvang 14:30 uur
Sportpark Damwoude
Lytse Loane 124, 9104CJ DAMWALD

OLIEBOLLENACTIE | STEUN DE HORECA | SAMEN ZIJN WE FLEVO BOYS

Zoals al eerder bericht hebben het bestuur van Flevo Boys en ondernemers John en Ilse van Beek besloten de handen ineen te slaan en een aantal acties samen te organiseren. Deze gezamenlijke acties zijn bedoeld om de financiële schade voor beide partijen zoveel als mogelijk te beperken. Door als lid of supporter van Flevo Boys aan deze acties mee te doen, geniet u niet alleen van de heerlijkheden die verkocht worden, maar steunt u daarnaast zowel Flevo Boys als Bij Ons in de Wellerwaard.

Oliebollenactie

Het oliebollenteam van Flevo Boys en Bij Ons in de Wellerwaard zullen dit jaar samen de oliebollenactie verzorgen. De verkoop vindt dit jaar plaats vanuit Bij Ons in de Wellerwaard, waar ook de bestelde oliebollen kunnen worden opgehaald. Dit jaar kunt u echter al vanaf 6 november de oliebollen (met of zonder krenten) bestellen.

Op donderdag 31 december zal het voltallige team van oliebollenbakkers van Flevo Boys, aangevoerd door Marco Bogaart en John van Beek, bij het bakken van de vele bestelde bollen ondersteunen. Net als voorgaande jaren staan zij garant voor het bakken van heerlijke bollen van zeer hoge kwaliteit.

Prijs:

  • zak met 10 oliebollen naar keuze (naturel, krenten/rozijnen of mix) – € 10,00.
  • zak met 6 appelbeignets – € 10.–

Bestellingen kunt u doen op de website www.reddehorecabol.nl 

Het ophalen van uw oliebollen is  iedere vrijdag, zaterdag en zondag, alsmede op 30 en 31 december mogelijk tussen 12:00 – 16:00 uur. Voor grote bestellingen kunnen afzonderlijke afspraken gemaakt worden.

Door Paula van der Woude - 16 december 2020