Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – DUNO D

Zaterdag 4 mei 2019, aanvang 14:30 uur
Sportpark Ervenbos

Onze clubheld: GERBEN HOFSTRA

De jaarlijkse actie van De Stentor om een clubheld te nomineren om de clubheld van Nederland te worden is weer gestart. Ook Flevo Boys heeft clubhelden en onze CLUBHELD is de heer Gerben Hofstra.

Stemmen kan nu

Vanaf vandaag kan op Gerben Hofstra worden gestemd via deze LINK.

Wist je dat Gerben Hofstra 10.000 euro voor v.v. Flevo Boys kan winnen? En jij kunt daarbij helpen door iedereen op te roepen om te stemmen.
Stemmen is geheel gratis en  kan tot en met 30 november 2018, 12.00 uur.

Ook stemmers maken kans op een prijs

Stemmers maken kans op het winnen van een prachtige voetbalreis voor 2 personen naar de Premier League wedstrijd Liverpool – Chelsea, datum: 13-15 april 2019, aangeboden door Voetbalreizen.com.
Deze prijs wordt verloot onder de stemmers. Voorwaarden voor deze reis: één van de twee personen moet minimaal 21 jaar zijn.

Gerben Hofstra

De heer Hofstra is vereerd dat hij het boegbeeld voor Flevo Boys mag zijn en hij heeft volmondig JA gezegd op onze vraag of wij hem mochten nomineren.

Voor wie Gerben Hofstra niet kennen:

Hij is een vitale man van 92 jaar en hij fluit nog elke zaterdag twee pupillenwedstrijden. Met een strenge blik wandelt hij op de wedstrijdvelden tussen de pupillen. Die accepteren moeiteloos zijn gezag. Af en toe gaat de fluit naar de mond. Soms is er een lichte versnelling, om te laten zien dat hij er nog steeds bovenop zit.
Om zijn conditie op peil te houden loopt hij nog steeds hard, zowel buiten als binnen op de loopband! Als dat geen sportheld is!!!

De zaterdag sluit hij gezellig af met een pilsje in de kantine. ,,Dat moet kunnen toch?’’, lacht Gerben. ,,Met mate hoor. Maar het is altijd zó gezellig in de kantine. Dat wil ik niet missen.’’

Informatie uit De Stentor

Door Paula van der Woude - 7 november 2018