Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – DETO Twenterand

Zaterdag 23 september, aanvang 14:30 uur
Sportpark Ervenbos

Aran Nijboer blijft bij Flevo Boys

De afgelopen weken kwam er al veel nieuws naar buiten over spelers die ook komend seizoen de clubkleuren van Flevo Boys dragen en daar komt er nu weer eentje bij. Aanvoerder Aran Nijboer speelt ook volgend seizoen in Emmeloord. De middenvelder, die tot nu toe twee keer wist te scoren dit seizoen, gaat alweer zijn negende seizoen in. “Ik ben op mijn gevoel afgegaan”, zegt Aran over zijn besluit om te blijven. “Ik woon honderd meter verderop en kan met het fietsje naar de club. Ik ben een Flevo Boys-man en dat blijf ik ondanks de situatie waarin we nu zitten.”

Gevraagd naar zijn hoogtepunten bij Flevo Boys in de afgelopen jaren kan Aran zo een aantal dingen opnoemen. “Het kampioenschap dat we bijna haalden in het seizoen 2013/2014, een wedstrijd tegen Harkema die we wonnen met negen man tegen elf, of het duel tegen ACV dat we met 9-0 wonnen.”

Nijboer rekent ook nog op een goede afloop van het huidige seizoen. “Deze week hebben we de koppen bij elkaar gestoken en we gaan er nu volle bak voor, want anders is het te laat. We willen aan het einde van het seizoen wel kunnen zeggen dat we er in ieder geval alles aan hebben gedaan.”

Door Peter Santbergen - 17 maart 2017