Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

ASV Dronten – Flevo Boys

Zaterdag 28 oktober, aanvang 18:00 uur
Burgemeester Dekker Sportpark

Ook Bjorn Adams naar Flevo Boys

Nadat eerder bekend werd dat Mahid Doufikhar, Ivar Span en Aron Strengholt Flevo Boys volgend seizoen komen versterken, kan er nu nog een naam aan het lijstje met versterkingen worden toegevoegd. Verdediger Bjorn Adams maakt na dit seizoen de overstap naar Flevo Boys. Hij komt over van Harkemase Boys.

Bjorn is 26 jaar, woont in Groningen en staat al vijf jaar voor de klas als gymdocent. Bjorn begon zijn voetbalcarrière bij Hoogezand. Daarna speelde hij nog twee jaar voor FC Groningen, zes jaar bij de inmiddels failliete profclub Veendam, drie jaar bij Nieuw Buinen, drie jaar bij Be Quick en als laatste dus bij Harkemase Boys in de Derde divisie. “Ik mocht wel bij Harkema blijven, maar voor mij zag het er niet positief uit met het oog op volgend seizoen. Toen ontstond het idee om samen met Aron (Strengholt) naar Flevo Boys te gaan. Een mooie nieuwe uitdaging en een mooie club. Voetbal moest niet mijn frustratiepunt worden. Ik wil gewoon weer lekker voetballen en dus heb ik deze keuze gemaakt.”

Met de komst van Adams heeft Flevo Boys er een centrale verdediger bij. “Ik wil graag voetballend de oplossing zoeken en ik ben tweebenig. Ik ben misschien niet de grootste, maar kan vanuit achterin het spelletje goed voor me zien. Ik hoop dat Flevo Boys in de Hoofdklasse blijft en dat er volgend seizoen een team staat waarmee we mooi voetbal kunnen laten zien. En als dat mooie voetbal een keer niet lukt, dan in ieder geval met veel strijd.”

Door Peter Santbergen - 19 april 2017