Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – Go Ahead Kampen

Zaterdag 9 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark Ervenbos
Espelerlaan 80, 8302DC EMMELOORD

Opbrengst Poiesz actie is …..

Afgelopen vrijdag 12 april werden tijdens het Jeugd Sponsor Gala in het WTC EXPO in Leeuwarden de bedragen bekend gemaakt, die door diverse verenigingen in Friesland en de Noordoostpolder bij elkaar gespaard zijn in de Poiesz Jeugd Sponsor Actie in de periode van 11 februari t/m 6 april van dit jaar.

De 10 meest succesvolle verenigingen van de Jeugd Sponsor Actie kregen op het podium hun cheque uitgereikt. De rest van de verenigingen konden na afloop van het programma hun cheque afhalen.

Het was echt een groot feest met optredens van populaire artiesten zoals O’G3NE, Tim Douwsma en Kraantje Pappie, die tussentijds spetterende optredens verzorgden.

Zoë Stubben, één van de drie Flevo Boys meiden die op 16 februari hielpen bij de Poiesz aan de Noordzijde, was met haar vader en een vriendinnetje naar Leeuwarden afgereisd. En ook Activiteitencommissielid Harriët Schoenmaker was van de partij. Harriët mocht een cheque van € 995,00 in ontvangst nemen.

Nogmaals bedanken wij Zoe, Jelena en Jasmijn voor hun hulp op zaterdag 16 februari. En ook Gonda, Wilma en Christine: bedankt!

 

Door Paula van der Woude - 15 april 2019