Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – Go Ahead Kampen

Zaterdag 9 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark Ervenbos
Espelerlaan 80, 8302DC EMMELOORD

PEC Zwolle komt naar Flevo Boys in de herfstvakantie

In de herfstvakantie komt PEC Zwolle naar Flevo Boys voor een 2-daags PEC Zwolle Voetbalkamp op donderdag 26 en vrijdag 27 oktober 2023 dagelijks van 10.00 tot 16.00 uur.

In de herfstvakantie komt PEC Zwolle naar Flevo Boys. Wil jouw kind zich uitleven tijdens deze actieve voetbaldagen? Dan is dit de perfecte gelegenheid! Het PEC Zwolle Voetbalkamp is gericht op het plezier hebben en nieuwe vrienden maken tijdens de schoolvakantie, terwijl ze tegelijkertijd hun voetbalvaardigheden ontwikkelen. Je kan je hier aanmelden.

 Over het PEC Zwolle Voetbalkamp

Een team van enthousiaste en ervaren trainers zorgt ervoor dat je kind(eren) op een veilige en verantwoorde manier kan leren en groeien als voetballer. Bovendien bieden we een gevarieerd programma met zowel trainingen als ook spelletjes en andere leuke activiteiten. Voor elk kind wordt het een onvergetelijk voetbalkamp!

Het PEC Zwolle Voetbalkamp is geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar en iedereen kan meedoen. De trainers zorgen ervoor dat iedereen in een leuke groep zit en nieuwe voetbal skills leren. Ook rondom het veldprogramma zijn er gezellige activiteiten en unieke PEC Zwolle (voetbal)belevingen.

Wat kunnen deelnemers aan het PEC Zwolle Voetbalkamp verwachten?

  • Een gaaf PEC Zwolle Voetbalkampen tenue (Adidas)
  • Leuke PEC Zwolle belevingselementen in het programma
  • Dagelijkse lunch, tussendoortjes en drinken
  • Professionele en enthousiaste begeleiding
  • 2 leuke voetbaldagen om nooit te vergeten!

Deelname aan het 2-daagse PEC Zwolle Voetbalkamp bedraagt € 139,-. Ga snel naar www.peczwolle.nl/voetbalkampen voor meer informatie of om je zoon/dochter in te schrijven.

Door Peter Santbergen - 22 september 2023