Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – Jubbega

Zaterdag 30 september, aanvang 15:00 uur
Sportpark Ervenbos

Handboek voor jeugdleiders

Voor leiders van Flevo Boys hebben we een uitgebreid handboek gemaakt. Hierin vind je de meest relevante informatie als je begint als leider. Maar ook als je al leider bent, staan er allerlei nuttige tips in.

 

Flevo Boys picto-pdf Handboek voor leiders

 

Dit handboek geeft je informatie over wat er allemaal komt kijken bij het leiderschap. Bij Flevo Boys is het leiderschap van een team vrijwilligerswerk. Dat is niet vrijblijvend. Het brengt verantwoordelijkheid en verplichtingen met zich mee. Leider worden kan al vrij snel. Met wat organisatietalent, tact en vooral een positieve instelling kunt u kinderen een hoop spelvreugde laten beleven. Die spelvreugde staat samen met het ontwikkelen van voetbalvaardigheden centraal bij het voetballen in de jeugd. Winnen is natuurlijk leuk, maar is niet het belangrijkst bij het voetballen in de jeugd van Flevo Boys.

Je staat er niet alleen voor.

We kunnen ons voorstellen dat u na het lezen van dit handboek denkt dat het leiderschap een drukke baan is. Maar, als leider staat u er niet alleen voor. Er zijn ouders die u kunnen helpen en er is een coördinator van de club, die met u meedenken. Zo blijft het leiderschap een overzichtelijke functie met duidelijke taken. Overige informatiebronnen Naast dit handboek is er nuttige informatie te verkrijgen op deze website van Flevo Boys en op de KNVB site. Tips, trucs en verbeteringen op dit handboek horen wij graag bij de voetbalcommissie.

Door Flevo Boys - 17 juli 2015