Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

ASV Dronten – Flevo Boys

Zaterdag 28 oktober, aanvang 18:00 uur
Burgemeester Dekker Sportpark

Poiesz Jeugd Sponsor Actie start 6 februari

Flevo Boys moedigt mensen aan om Jeugd Sponsor Munten te sparen door boodschappen te doen bij Poiesz.

Door boodschappen te doen bij Poiesz Noordzijde 8-10 in Emmeloord spaart u Jeugd Sponsor Munten. Koop 1 van de aanbiedingen en doe de 10 Jeugd Sponsor Munten of 15 Jeugd Sponsor Munten in de koker van onze vereniging bij de Poiesz.De munten kunt u in de koker stoppen van Flevo Boys. Extra munten worden uitgegeven bij extra aanbiedingen, zodat klanten van Poiesz supermarkten tegelijkertijd euro’s voordeel krijgen op hun boodschappen.

Deze munten worden gratis verstrekt bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van Flevo Boys is te vinden bij de Poiesz supermarkt Noordzijde 8-10 in Emmeloord. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 6 februari t/m 2 april 2017 bij Poiesz supermarkten.

Doet u boodschappen bij de Poiesz in de Zuidert? Dan kunt u daar ook de munten sparen. De munten kunt u inleveren bij de club (brievenbus ingang kantine/commissiekamer). Of bij de Poiesz aan de Noordzijde in de koker van Flevo Boys doen.

Stem op Flevo Boys. Aan het einde van de Jeugd Sponsor Actie krijgen de 50 verenigingen met de meeste stemmen 500 extra sponsormunten. Onder de stemmers worden elke week 5 Poiesz waardebonnen verloot t.w.v. € 100,-

Door Flevo Boys - 18 februari 2017