Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – Go Ahead Kampen

Zaterdag 9 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark Ervenbos
Espelerlaan 80, 8302DC EMMELOORD

Rad van Fortuin

Volgende week zaterdag – 7 september – staat de 1e thuiswedstrijd op het programma en voor het komende seizoen zijn er 15 thuiswedstrijden gepland. Natuurlijk willen wij dan ook weer het Rad van Fortuin laten draaien: mooie prijzen en ook telkens een mooie opbrengst en daar is onze vereniging erg blij mee. Voor het komende seizoen is hulp dan ook weer gewenst.

Wat wordt er van je verwacht?

Als je nog nooit in de kantine bent geweest bij een thuiswedstrijd, dan leggen wij dat graag even uit. Rond 16.30 uur worden in de kantine de lootjes verkocht. Arjan Westerhof is onze ‘raddraaier’ en bij hem meld je je. Je krijgt van hem een pakje lootjes en een ‘portemonnee’ en je gaat alle tafels langs om lootjes te verkopen.  Als alle lootjes verkocht zijn dan begint onze ‘raddraaier’ aan het rad te draaien en worden de winnaars van die ronde bekend gemaakt. Hierna is er nog eenzelfde ronde. Wij streven er naar om per thuiswedstrijd twee personen te hebben, die dat willen doen. En als wij zo’n 8-10 personen hebben, dan hoef je maar een keer of 3-4.

Je kunt je aanmelden bij Paula van der Woude – webredacteur@flevoboys.nl en wil je nog meer informatie, bellen mag ook: 06 19 71 43 23.

Hier is het schema van alle thuiswedstrijden.

 

 

 

Door Paula van der Woude - 31 augustus 2019