Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – Go Ahead Kampen

Zaterdag 9 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark Ervenbos
Espelerlaan 80, 8302DC EMMELOORD

Resultaat team- en portretfotografie online

Bijna alle teams zijn de afgelopen 2 weken op de foto gezet en de trainers/coaches/leiders zijn ook weer geportretteerd; kortom deĀ  klus is (bijna) geklaard.

Inmiddels zijn we ook begonnen met het plaatsen van de foto’s op de website. Bij ieder team zijn de namen van de teamleden op alfabetische volgorde geplaatst en ook zijn de foto de trainers/coaches/leiders toegevoegd. Omdat met het plaatsen van de namen van de teamleden al in augustus is begonnen, kan het zijn dat er namen ontbreken of dat er namen verwijderd moeten worden of dat ze verkeerd gespeld zijn.

Daarom aan de leiders en/of trainers het vriendelijke verzoek om je team te controleren. En kijk dan ook of de namen/functies van het begeleidend team goed zijn vermeld. Eventuele wijzigingen kunnen uitsluitend per email doorgegeven worden aan Paula van der Woude: webredacteur@flevoboys.nl en zij past het dan aan.

Let wel even op: wij zijn nog bezig en de verwachting is dat eind volgende week alle foto’s zijn geplaatst.

De teamfoto’s kunnen natuurlijk gebruikt worden voor de facebookpagina’s. Heeft je team nog geen facebookpagina, neem dan contact op met Henry Westerhof: socialmedia@flevoboys.nl. Hij zorgt er dan voor dat er een beheerder wordt aangemaakt.

En in het zonnetje: het team Teamfotografie 2019-2020 dat bestond uit Focco van Eek, Marcel Ravensbergen, Bianca Ruitenberg, Henry Westerhof en Bertus Willems.
Miranda Dhomi, Lammy Friso, Angelique Mulder, Mascha Rijckenberg en Debby de Vries verleenden administratieve assistentie. Peter Santbergen en ondergetekende zorgden voor plaatsing van de foto’s en de teksten.

Door Paula van der Woude - 12 september 2019