Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – Jubbega

Zaterdag 30 september, aanvang 15:00 uur
Sportpark Ervenbos

Robin Zuidema nieuwe aanwinst Flevo Boys

Het komende seizoen komt de 24- jarige Robin Zuidema de eerste selectie van Flevo Boys versterken. Op dit moment speelt Zuidema bij Drachtster Boys.

Zuidema is een rappe aanvaller die op alle posities in de aanvalslinie uit de voeten kan. Met de komst van Robin wordt het vertrek van Madih Doufikar (volgend jaar spelend voor Batavia’90) opgevangen.

Voordat hij bij Drachtster Boys ging spelen was Zuidema actief bij Gorecht. In de gesprekken met Robin werd duidelijk dat Robin toe is aan een vervolgstap in zijn voetbalcarrière en Robin pakt de uitdaging die Flevo Boys hem kan bieden met beide handen aan. “Ik heb er echt zin in om bij Flevo Boys te komen voetballen. De vereniging heeft mij altijd aangesproken en na de gesprekken met de trainer ben ik er helemaal van overtuigd geraakt dat deze stap de juiste stap is” aldus Robin.

“We zijn blij met de komst van Robin, die qua persoonlijkheid en karakter bij onze vereniging past. Een echte teamspeler met een absolute meerwaarde”, aldus voorzitter Henderikus Oostra.

Door Flevo Boys - 7 februari 2020