Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Broekster Boys – Flevo Boys

Zaterdag 7 oktober, aanvang 14:30 uur
Sportpark Damwoude
Lytse Loane 124, 9104CJ DAMWALD

Ron Janzen vervolgt carrière bij Flevo Boys

Met ingang van komend seizoen zal Ron Janzen de selectie van Flevo Boys komen versterken. De 26-jarige centrale verdediger heeft een rijk verleden in het betaalde voetbal.

Op jonge leeftijd werd Ron door FC Groningen gescout en vanaf de D1 doorliep hij daar alle jeugdelftallen. Zijn debuut in het profvoetbal maakte hij namens SC Cambuur in de Johan Cruijff Arena. Ook speelde hij voor RKC Waalwijk en Helmond Sport. Nadat zijn contract bij Helmond Sport in de zomer van 2019 afliep, sloot hij bij zijn jeugdclub VV Gorecht aan.

De persoonlijke ambities van Ron liggen echter op een hoger niveau. Diverse gesprekken met Flevo Boys hebben Ron ervan overtuigd dat Flevo Boys een club is die bij hem past. “Met name de gesprekken met de nieuwe trainer Arjen Postma gaven mij het goede gevoel. Zijn visie en zijn aanpak passen bij mij en dat maakt het dat ik er veel zin in heb. Als vervolgens de gesprekken met de club ook open, direct en concreet zijn, is de optelsom voor mij snel gemaakt.”

Ook Flevo Boys voorzitter Henderikus Oostra is enthousiast. “Met Ron voegen we een speler aan de selectie toe, die ervaring, inzicht, mentaliteit en enthousiasme meebrengt. We kijken er naar uit om hem in het rood wit aan het werk te zien.”

Door Flevo Boys - 18 februari 2020