Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – DUNO D

Zaterdag 4 mei 2019, aanvang 14:30 uur
Sportpark Ervenbos

Selectie Flevo Boys weer wat completer

Na de eerste positieve berichten over selectiespelers die Flevo Boys trouw blijven, hebben we een volgende stap kunnen zetten in het compleet maken van de selectie voor het komende seizoen.

Achterin
‘Onze’ Marc Reussing komt na twee seizoenen Zeerobben weer terug bij Flevo Boys, de club waar hij – tot zijn vertrek – zijn hele leven al heeft gevoetbald. Marc kennen we nog als een betrouwbare verdediger die op meerdere posities uit de voeten kan. Voor Flevo Boys is hij een welkome aanvulling. En…, Marc is blij met de kans die hem geboden wordt.

Onder de lat
Keeper Rodney Rosink heeft, net als de andere dragende spelers, aangegeven ook komend seizoen voor Flevo Boys uit te willen komen. Een prachtig gebaar dat de eenheid van de huidige selectie wederom bevestigt.
Ook onze reservekeeper Fariz Mesud heeft te kennen gegeven te blijven. Hij heeft het afgelopen seizoen veel geleerd en hoopt de ervaring het komende seizoen uit te kunnen breiden.

Helaas, helaas…
Arjen Spaan heeft ervoor gekozen om op een lager niveau met zijn vrienden af te bouwen. De combinatie van gezin, een drukke baan, de sportieve verplichtingen én zijn fysieke ongemakken, hebben hem tot dit besluit gebracht. Op een later tijdstip zullen we uitgebreid stil staan bij het vertrek van deze clubjongen.
Pim Withaar gaat meer prioriteit geven aan zijn studie en zal minder tijd hebben voor voetbal. Wij wensen Pim heel veel succes met zijn studie en in zijn verdere carrière en hopen hem nog vaak op ‘Ervenbos’ te zien.

 

Door Flevo Boys - 11 april 2018