Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Broekster Boys – Flevo Boys

Zaterdag 7 oktober, aanvang 14:30 uur
Sportpark Damwoude
Lytse Loane 124, 9104CJ DAMWALD

Selectienieuws: Timon Rorije stopt na 15 seizoenen

De afgelopen weken zijn er met het grootste deel van de huidige selectiespelers gesprekken gevoerd met het oog op het seizoen 2023-2024.

Met de volgende spelers heeft de club afspraken gemaakt om volgend seizoen weer deel uit te gaan maken van de 1e selectie van Flevo Boys:

Aran Nijboer, Aron Kleefstra, Bas Bakker, Coen Hommema, Frits Dantuma, Jelle Brands, Jelmer Dijkman, Johan Tiems, Marc Reussing, Robin Zuidema, Thom Bos, Thomas Potters en Willem Huizing.

Tegenover deze verlengingen staat dat de volgende spelers het komende seizoen geen deel meer zullen uitmaken van de eerste selectie:
Timon Rorije (stopt na 15 seizoenen), Roelof Strikwerda (7 seizoenen), Yander Zandbergen (6 seizoenen met een onderbreking van 3 jaar), Ivar Span (6 seizoenen), Ron Janzen (3 seizoenen), Giedo de Weert (2 seizoenen) en Gerben Visser (1 seizoen) gaan of stoppen of hun sportieve carrière elders voortzetten.

Alle spelers hebben aangegeven er alles aan te doen om het huidige seizoen goed af te maken om zodoende op een goede manier afscheid te nemen van de club. De club bedankt hen voor hun inzet en wenst hen veel succes in hun verdere sportieve en maatschappelijke carrière. Op een later tijdstip zal er sowieso uitgebreider stil worden gestaan bij het afscheid van Timon Rorije.

Met de overige selectiespelers is het bestuur nog in gesprek. Ook wordt er gekeken naar aanvullingen voor de selectie. Zodra er nieuws is, zal dit uiteraard gecommuniceerd worden.

Door Mascha Rijckenberg - 14 maart 2023