Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Broekster Boys – Flevo Boys

Zaterdag 7 oktober, aanvang 14:30 uur
Sportpark Damwoude
Lytse Loane 124, 9104CJ DAMWALD

Selectiespelers kiezen ook komend seizoen voor Flevo Boys

Nagenoeg alle selectiespelers van de Flevo Boys blijven de club trouw. Dat is een mooie opsteker voor de technische staf én een signaal dat ze het naar hun zin hebben in Emmeloord.

Terwijl de spelers en trainers van de selectie van Flevo Boys de laatste maanden niet meer kunnen doen dan individueel hun conditie op peil houden, kijken de technische commissie en het bestuur hoopvol uit naar het nieuwe seizoen. Gesprekken met de spelers maken duidelijk dat ‘the boys’ het naar hun zin hebben in Emmeloord en de selectie daardoor intact blijft.

Dat betekent dat voor onze aanvoerder en aanvallende middenvelder Aran Nijboer na de zomer zijn 12e seizoen bij Flevo Boys ingaat en dat samen doet met Timon Rorije die aan zijn 14e seizoen begint. Beide clubiconen weten zich vergezeld van Marc Reussing (4e seizoen) en Roelof Strikwerda (6e seizoen). Yume Ramos start na de zomer aan zijn 3e seizoen en is met zijn 34 jaar een ervaren spits voor het team. Dat spelers als Aron Kleefstra (2e seizoen), Ayoub Lachloufi (2e seizoen), Bas Bakker (3e seizoen), Robin Zuidema (2e seizoen), Tomas Boer (8e seizoen), Yander Zandbergen (5e seizoen), Johan Tiems (5e seizoen), Volken Huisman (2e seizoen), Matyas van Zorge (2e seizoen), Frits Dantuma (2e seizoen), Ivar Span (5e seizoen) ook hebben bijgetekend, zegt veel over de samenhang binnen de groep.

Twee jaar verlengen
Zowel Ron Janzen als Said Hassan (2e seizoen) hebben aangegeven dat ze voor minimaal twee seizoenen verlengen. Beiden doen dat op basis van het goede gevoel dat ze bij de vereniging hebben.

Sportieve stappen zetten
Dat 18 spelers nu al aangeven langer bij de club actief willen blijven, zegt veel over de samenhang binnen de groep en hun binding met de club. Alle spelers geven aan dat zij, samen met de technische staf onder leiding van Arjen Postma, sportieve stappen willen zetten.

Dank je wel Fariz
Onze keeper en penalty-killer Fariz Mesud heeft aangegeven te willen stoppen. Hoewel hij het goed naar zijn zin heeft in Emmeloord, heeft hij de laatste jaren veel blessureleed gekend. We gunnen Fariz een hele mooie plek onder de lat bij een andere topclub.

Selectie nagenoeg compleet
Gelet op de positieve reacties van de spelers kan de technische staf ervan uitgaan dat ze met nagenoeg dezelfde selectie het tweede seizoen in kan gaan. Met enkele spelers worden nog gesprekken gevoerd. Zodra hier meer informatie over is, zal dit gecommuniceerd worden.

Door Flevo Boys - 6 februari 2021