Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Harkemase Boys – Flevo Boys

27 augustus 2019, aanvang 20:00 uur
Sportpark De Bosk, 9281 NR Harkema

Sloten op kleedkamers verdwijnen

Het bestuur van Flevo Boys heeft in de ALV van 29 november 2018 voorgesteld om de sloten op de deuren van de kleedkamers uiterlijk met ingang van 1 februari 2019 te verwijderen. Een uitzondering geldt voor de kleedkamers voor de dames. Het bestuur is tot dit voorstel gekomen doordat het voor de vrijwilligersorganisatie niet langer mogelijk is om alle teams te voorzien van de benodigde sleutel.

Te vaak moeten vrijwilligers op wedstrijddagen zoek gaan naar sleutels doordat deze niet tijdig teruggebracht worden, in de kleedkamers blijven hangen en soms zelfs bij leiders in de tas blijven zitten. Zelfs na het vervangen van de sloten afgelopen voorjaar, zijn er al weer sleutels kwijt. Wederom de cilinders vervangen is daarmee slechts een tijdelijke oplossing.

Sloten verwijderen
Omdat het bestuur en de vereniging geen verantwoordelijk kunnen dragen voor diefstal of vervreemding van waardevolle spullen, is besloten om de sloten te verwijderen en bordjes op te hangen met daarop de waarschuwing om geen waardevolle spullen in de kleedkamers achter te laten maar mee te nemen naar het veld. Daarmee blijft het de verantwoordelijkheid van de spelers zelf om goed op hun eigen spullen te letten.

Camera’s in gangen van kleedkamers
Aanvullend komen in de gangen van de kleedkamers camera’s om te voorkomen dat ‘Jan en alleman’ ongestoord door de kleedruimtes kan struinen. Deze camera’s zullen beelden opnemen, zodat er zaken nagekeken kunnen worden. Deze camera’s zullen ook aan de buitenzijde van de kantine geplaatst worden.

Door Flevo Boys - 30 november 2018