Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – Jubbega

Zaterdag 30 september, aanvang 15:00 uur
Sportpark Ervenbos

Sponsor in beeld: Slump catering en events

Onvermoeibaar zoeken naar nieuwe kansen !!

Het is een drukke mediadag voor Henk Slump. Journalisten van De Stentor, Omroep Flevoland en De Drontenaar verdringen zich om de ondernemer in Bant te interviewen over zijn nieuwe ondernemersinitiatief: de Corona snelteststraat. Typisch Henk; ook in donkere ondernemerstijden gaat hij onvermoeibaar op zoek naar lichtpunten.

Want Slump Catering & Events heeft flinke klappen gehad. ,,Ik heb vanaf maart zo’n tachtig procent minder omzet’’, vertelt Henk zonder omwegen. ,,Gelukkig kon ik veel medewerkers plaatsen bij bekende ondernemers en in mijn andere bedrijven, zoals de Albert Heijn-vestigingen op Urk en Swifterbant. Want die draaien wel goed. Collega’s vroegen wel eens aan mij. Gaat dat wel goed met al die verschillende bedrijven? Kun je je niet beter focussen op één branche? Nu ben ik extra blij met die diversiteit. Ik ben ook trots op mijn medewerkers die bereid zijn om op alle fronten hun handen uit de mouwen te steken.’’

De tweede coronagolf komt weer hard aan bij Slump Catering & Events. Henk: ,,We hadden veel mooie coronaproof events in onze agenda staan. Daar kon weer een vette streep door.’’ Dus bedachten ze bij Slump weer wat nieuws. Vooral voor de decembermaand. ,,Veel ondernemers willen dan toch wat extra’s doen voor hun medewerkers. Dus bieden we een eindejaars drive thru, borrelboxen, relatiegeschenken, ontbijtplanken, kerstpakketten en nog veel meer. Al dan niet met een videoboodschap van de ondernemer. Aan het einde van zo’n drive thru, ook een belevenis, kun je de medewerker zijn of haar attentie overhandigen. De brochure is net de deur uit, maar daar hebben we al veel positieve reacties op gekregen.’’

Sport

We zien Henk eigenlijk alleen maar in ons businesshome als hij zijn medewerkers ondersteunt bij het klaarzetten van een buffet, maar hij is wel degelijk een sportliefhebber. ,,Als jochie voetbalde ik graag. Mijn sportieve hoogtepunt is het met onze lagere school in Bant winnen van het schoolvoetbaltoernooi in Emmeloord. Later ben ik gaan keepen, maar toen ik als tiener voor de levensmiddelenzaak van mijn ouders ging werken was het voetballen op zaterdag voorbij. Daarna keepte ik nog één keer per jaar bij de in Bant belangrijke en goedbezochte wedstrijd tussen Schuurfeest Bant en de carnavalsvereniging. Zes jaar geleden scheurde ik mijn kruisband af en was het natuurlijk gedaan met het voetballen.’’

,,Voetbal kijken vind ik leuk en gezellig, maar ik mis eigenlijk de rust voor een hele wedstrijd. Bovendien, waar moet ik kijken?, aangezien wij ook de clubs in Genemuiden, Urk, Dronten, Swifterbant en Bant-Creil sponsoren. En nog een paar verenigingen. Ondanks de crisis in de catering blijf ik wel sponsor van de BCF. Ik heb nog niet zo lang geleden voor drie jaar bijgetekend. Ook in moeilijke tijden moeten we elkaar als lokale ondernemers blijven  steunen, elkaar de bal blijven toespelen. Bovendien durfde ik ook geen nee te zeggen tegen Jan Papma’’, grijnst Henk tot slot.

Door Jan Papma - 29 oktober 2020