Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – Jubbega

Zaterdag 30 september, aanvang 15:00 uur
Sportpark Ervenbos

Strikt Uitzendbureau nieuwe hoofdsponsor Flevo Boys

In navolging van het beëindigen van de activiteiten van HetUitzendBureau.nl Vollenhove zijn  het bestuur en de sponsorcommissie van v.v. Flevo Boys op zoek gegaan naar een nieuwe hoofdsponsor.

Wij zijn dan ook zeer verheugd te kunnen melden dat met ingang van 1 juli 2021 Strikt Uitzendbureau de nieuwe hoofdsponsor van v.v. Flevo Boys is. Het contract kent een looptijd van vooreerst 5 jaar. Hiermee is de continuïteit voor v.v. Flevo Boys de komende jaren gewaarborgd.

Guido Wind van Strikt Uitzendbureau is blij met de mogelijkheid die plotseling ontstond.

“We zijn sinds december 2020 gestart met Strikt Uitzendbureau. Om onze activiteiten meer bekendheid te geven zijn we sinds de start zoekende geweest naar de juiste manier om dit vorm te geven. We denken dat het hoofdsponsorschap de activiteiten van Strikt Uitzendbureau een positieve boost kan geven als het gaat om naamsbekendheid in de regio. Dat dit uitgerekend bij v.v. Flevo Boys mogelijk is, waar ik trainer van het tweede team ben. Flevo Boys heeft mij het afgelopen jaar geholpen om mijn trainersdiploma UEFA A te kunnen halen. Ik vind het erg mooi dat ik op deze manier iets terug kan doen voor de vereniging.”

Henderikus Oostra, voorzitter, is blij dat met de komst van Strikt Uitzendbureau snel een nieuwe hoofdsponsor, naast Schol Arbodienst, is gevonden.

“v.v. Flevo Boys is blij dat we de vrijgekomen positie van hoofdsponsor zo snel hebben kunnen invullen. Dat Guido met Strikt Uitzendbureau de vereniging gaat ondersteunen, biedt v.v. Flevo Boys de gelegenheid om het ingezette beleid te kunnen continueren. Dat het contract direct een looptijd van 5 jaar heeft, geeft aan dat het gevoel tussen vereniging en Guido goed is”

Wij bedanken Strikt Uitzendbureau en Guido Wind voor dit geweldige gebaar en zullen er aan de start van het nieuwe seizoen meer aandacht aan besteden.

Op de foto Guido Wind van Strikt Uitzendbureau en Henderikus Oostra van Flevo Boys.

Guido Wind van Strikt Uitzendbureau tekent het sponsorcontract.

Door Mascha Rijckenberg - 30 juni 2021