Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – Go Ahead Kampen

Zaterdag 9 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark Ervenbos
Espelerlaan 80, 8302DC EMMELOORD

Teamfotografie 2019-2020

De week van maandag 2 september t/m vrijdag 6 september a.s.  staat in het teken van de teamfotografie t.b.v. de website. In het bijgevoegde schema kun je zien wanneer jouw team aan de beurt is. Voor informatie of vragen kan de teamleider mailen met webredacteur@flevoboys.nl.

Het is de bedoeling dat je met je hele team naar de commissiekamer komt. Daar staat het fotografenteam klaar. Er wordt een teamfoto gemaakt met alle teamleden inclusief leider(s) en trainer. Het kan voorkomen dat er enkele spelers of begeleiders om uiteenlopende redenen niet in de gelegenheid zijn aanwezig te zijn. De fotografie van het team zal dan, vanwege de strakke planning van het fotografenteam, gewoon doorgaan.

Flevo Boys tenue

Alle spelers hebben het Flevo Boys tenue en de witte sokken met voetbalschoenen aan. De (assistent)trainers/leiders hebben de Flevo Boys “coachjassen” aan. Mocht  je deze nog niet hebben ontvangen, dan krijg je een tijdelijke jas van de fotograaf.

We hopen op jullie medewerking en zorg dat je op het aangegeven tijdstip klaar staat. Zo help je ons om volgens ons schema te kunnen blijven werken.

Voor informatie of vragen kun je mailen met webredacteur@flevoboys.nl.

Download hier de Planning teamfotografie 2019-2020, versie 2.

Door Paula van der Woude - 26 augustus 2019