Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – Jubbega

Zaterdag 30 september, aanvang 15:00 uur
Sportpark Ervenbos

Tien spelers verlengen bij Flevo Boys

Maar liefst tien spelers van de huidige selectie hebben inmiddels aangegeven graag verder te willen bij én met Flevo Boys. Ze voelen zich er thuis, hebben vertrouwen in de club en in de nieuwe technische staf. Ze zien daardoor nu al uit naar komend seizoen.

Dat geldt onder meer voor Lars de Boer, Tomas Boer, Abdessamad Boundati, Aran Nijboer, Marc Reussing, Timon Rorije, Roelof Strikwerda, Johan Tiems, Yume Ramos en Bas Bakker. Het bestuur is blij met het enthousiasme van deze groep spelers om de club trouw te blijven en werkt ondertussen verder aan de afronding van de nieuwe selectie. “De meesten van hen mogen we onder de groep ‘eigen jongens’ scharen. Mooi om te zien dat we weer een selectie kunnen samenstellen met een hoog Flevo Boys gehalte”, aldus voorzitter Henderikus Oostra van Flevo Boys. De komende periode verwacht hij nog meer namen van huidige én wellicht ook nieuwe spelers bekend te kunnen maken die aan de selectie voor seizoen 2020-2021 worden toegevoegd.

Bjorn Adams heeft helaas besloten te stoppen bij Flevo Boys. De forse reisafstand tussen zijn woonplaats Groningen en Emmeloord knelt steeds meer met zijn privéleven.

 

Door Flevo Boys - 7 januari 2020