Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Marum – Flevo Boys

Zaterdag 2 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark De Holten
Hoornweg 40 B, 9363EH MARUM

Top-avond met veel vertier voor Flevo Boys leden

De online-spelavond van Flevo Boys en Business Club Flevo Boys is een groot succes geworden. “Alle lof voor de organisatie”, reageert Henderikus Oostra spontaan.

De online-spelavond van Flevo Boys en Business Club Flevo Boys is een groot succes geworden. Verbonden met de studio van Luimes AV namen meer dan 250 leden deel aan de spelactiviteiten zoals bingo, rad van fortuin en de voetbalquiz. “Alle lof voor de organisatie”, reageert voorzitter Henderikus Oostra spontaan.

De spelavond is een alternatieve invulling voor de traditionele familiedag die vanwege beperkende maatregelen niet door kon gaan. Toch wilde de activiteitencommissies iets leuks voor de leden organiseren. Daarbij kwamen ze uit op een online evenement voor jong en oud. De bedrijfshal van Luimes AV werd omgetoverd tot een professionele studio met drie cameramensen, professionele geluid- en schakeltechniek én een telefoonteam dat alle inkomende gesprekken coördineerde.

Samen met Klaas Eissens AV producties, DJ Marc, Frank Aarden en tal van vrijwilligers werd een geamuseerd programma geboden dat technisch zeer hoogstaand was. “Het is mooi om te zien hoe de leden op deze manier actief blijven en met elkaar verbonden. Je zag het aantal leden dat via de live-stream ingelogd was, toenemen naarmate de avond vorderde. Jong en oud deed actief mee en bleef kijken. Prijswinnaars kwamen naar de studio en kwamen goed in beeld. En ja…, natuurlijk ook heel veel dank aan de sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt”, aldus Oostra. “Dit is Flevo Boys ten voeten uit, daar ben ik hartstikke trots op.”

Door Flevo Boys - 20 juni 2020