Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – DETO Twenterand

Zaterdag 23 september, aanvang 14:30 uur
Sportpark Ervenbos

Trainersnieuws Flevo Boys 2 en Jo19-1

Aart Krooneman nieuwe trainer Flevo Boys 2

Aart Krooneman is per direct aangesteld als trainer voor het tweede elftal. De Technische Commissie moest op zoek naar een nieuwe trainer, nadat Hidde Kalsbeek tijdens de winterstop te kennen had gegeven te stoppen als trainer/coach. Voor Hidde was werk/privé in combinatie met het trainen van onze beloften niet langer te combineren.

Met de komst van Aart – voor dit resterende seizoen –  is de Technische Commissie er in geslaagd een ervaren trainer te contracteren. Aart is woonachtig in Elburg, getrouwd, vader 2 van kinderen en werkzaam als intercedent bij Workbus (personenvervoer). Aart heeft als actief voetballer jarenlang gespeeld bij DSV ’61 in Doornspijk. Als trainer is Aart 14 jaar actief geweest bij de jeugd van VSCO ’61, bij deze vereniging is hij ook 3 jaar als assistent van het 1e elftal werkzaam geweest. Daarnaast heeft hij als hoofdtrainer Elspeet 1 onder zijn hoede gehad. Bij DSV ’61 is Aart dit seizoen ook nog actief als Technisch Coördinator van de jeugd.

Aart over zijn bliksemtransfer naar de Noordoostpolder:

‘’Nadat ik een telefoontje kreeg van Mark Leeflang ging het snel. Flevo Boys is een club van naam, ik zie het als een uitdaging om spelers van het tweede te helpen bij het laatste stapje richting het vlaggenschip’’.

Mark Leeflang (Hoofdopleiding):‘’In het eerste gesprek met Aart was al snel duidelijk dat we met een gedreven persoonlijkheid aan tafel zaten, ook iemand met de nodige levenservaring. We waren er dan ook snel uit’’.

We wensen Aart veel succes de komende maanden!

Dave Dubbink vertrekt aan het eind van het seizoen

De wegen van Dave Dubbink (Jo19-1) en Flevo Boys gaan scheiden in de zomer. Dave is bezig aan zijn eerste seizoen in Emmeloord.

Hoofdopleiding Mark Leeflang: ‘’We wilden als TC graag verder met Dave, hij is een vakman en een prettig mens om mee samen te werken, we hebben met Dave meerdere gesprekken gevoerd over het huidige seizoen, waarbij het een moeilijk verhaal blijkt door allerlei omstandigheden. Dave heeft uiteindelijk aangeven op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging, ik blijf het jammer vinden dat zijn aanwezigheid beperkt blijft tot een seizoen, maar begrijp zijn keuze’’. Komend seizoen zal Dave de overstap maken naar de O19 van sv Epe (4e divisie).

De Technische Commissie is al druk doende de vacatures voor O19 en 2e elftal richting komend seizoen in te vullen. Met de overige selectietrainers zullen komende week afrondende gesprekken worden gevoerd. Op korte termijn volgt meer trainersnieuws.

Door Maarten Liefting - 24 januari 2017