Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Broekster Boys – Flevo Boys

Zaterdag 7 oktober, aanvang 14:30 uur
Sportpark Damwoude
Lytse Loane 124, 9104CJ DAMWALD

Twee talenten vertrekken naar BVO’s 

Ook dit jaar vertrekken er weer twee jeugdspelers naar verschillende BVO's. Joost Cornelis, bestuurslidvoetbalzaken binnen Flevo Boys,  geeft aan dat  Flevo Boys door de KNVB is aangemerkt als regiovereniging en dan weet je dat er iedere zaterdag verschillende scouts langs de lijn staan op ons complex.

Ook dit seizoen zijn er, ondanks de coronaperikelen, meerdere keren wedstrijden bekeken door verschillende scouts van de omliggende BVO’s.

Zo is Dani Blankespoor uit de Jo9-1 opgevallen. Zo waren sc Heerenveen en PEC Zwolle in Dani geïnteresseerd.  Dani heeft uiteindelijk gekozen voor sc Heerenveen. Volgens trainer Jorn Hofstra een terechte uitverkiezing.  Dani is altijd positief, kan goed dribbelen en heeft een hard schot. Hij heeft zich heel goed ontwikkeld en werkt altijd heel hard.

     

Ook Ahmed Alfaraj, hij speelt in Jo10-1, gaat zijn droom achterna. Hij gaat naar PEC Zwolle. Zijn trainer Thijs Slettenhaar snapt het wel waarom PEC Zwolle Ahmed naar Zwolle heeft gehaald. Ahmed heeft een goed spelinzicht,  kan acties maken en is heel goed in de omschakeling.

   

Het is altijd jammer dat er goede jeugdspelers vertrekken geeft Joost Cornelis aan, maar wij hebben prima contacten met de omliggende bvo’s en blijven onze jeugdspelers ook volgen bij hun nieuwe club.

v.v. Flevo Boys is dan ook trots dat er ook dit jaar weer twee jeugdspelers de kans krijgen om profvoetballer te worden.

Flevo Boys wenst Dani en Ahmed heel veel succes bij sc Heerenveen en bij PEC Zwolle.

 

Door Paula van der Woude - 4 juli 2021