Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – BQ1887

Oefenwedstrijd zaterdag 6 juli, aanvang 14:30 uur
Sportpark Ervenbos

Facilitaire Zaken

De voorzitter van de commissie Facilitaire zaken is André Walrave. Hij zorgt er met zijn team voor dat alle materialen en voorzieningen die nodig zijn voor trainingen en wedstrijden voor elkaar zijn. Belangrijke mensen voor de club, die veelal achter de schermen actief zijn. Onder facilitaire zaken vallen:

  • Materiaal- en kledingbeheer
  • Wedstrijdsecretariaat
  • Stewarding (wedstrijden Flevo Boys 1)
  • Scheidsrechterbegeleider

Materiaal- en kledingbeheer

Bij Flevo Boys zijn ruim 1.000 ballen per jaar in omloop. De wedstrijd- en trainingsballen en waterzakken worden uitgegeven en onderhouden door materiaalbeheerders: Thomas H0eksema en Joost Cornelis. Ben je een (trainings)bal kwijt of is deze beschadigd, meld het even bij deze materiaalbeheerders. Zij lossen het voor je op. Nieuw is dit seizoen, dat zijn, elke donderdagavond aanwezig zullen zijn op het sportpark vanaf 19:30 uur onder de tribune. De tenues, hesjes, coachjassen (en eventueel) inloopshirts worden beheerd door de kledingcommissie: Bart Abbes en Jan Wielenga. Ieder jaar worden de ALLE materialen en kleding ingenomen en het nieuwe seizoen weer uitgegeven.

Planning en oefenwedstrijden

Nico Friso is verantwoordelijk voor de planning van de thuiswedstrijden bij Flevo Boys. Hij maakt wekelijks de indeling van de velden en kleedkamers.

Stewards

Veiligheidscoördinator van Flevo Boys is Marcel de Vlieger. Flevo Boys werkt, voor wat betreft de veiligheid rondom de wedstrijden van het eerste, samen met ROC Friese Poort. De gezamenlijke taak is het toezien op orde handhaving. Tijdens de wedstrijden is het bijvoorbeeld verboden om glas en alcohol op de tribune mee te nemen uit de kantine. Grote voetbalevenementen valt onder de verantwoordelijkheid van veiligheidscoördinator Jan Jongman.

Scheidsrechterbegeleider

Als Flevo Boys 1 thuis speelt, ontvangen we het arbitrale trio. Dit zijn de scheidsrechter en de grensrechters. Zij hebben voor, tijdens en na de wedstrijd een prima verblijf bij onze vereniging.

Voorzitter Facilitaire zaken
André Walrave

06 48 13 46 30
facilitair@flevoboys.nl
Planning thuiswedstrijden en kleedkamers
Wout Jongman

06 28 18 73 81
wedstrijdsecretariaat@flevoboys.nl
Materiaalbeheer
Thomas Hoeksema

06 20 88 62 50
materiaalbeheer@flevoboys.nl
Materiaalbeheer
Joost Cornelis

06 55 19 69 92
materiaalbeheer@flevoboys.nl
Kledingcommissie
Bart Abbes

06 52 83 84 63
kleding@flevoboys.nl
Kledingcommissie
Jan Wielenga

06 23 12 83 52
wielenga@agrico.nl
Planner Polderteams
vacant

Veiligheidscoördinator
Vacant