Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Broekster Boys – Flevo Boys

Zaterdag 7 oktober, aanvang 14:30 uur
Sportpark Damwoude
Lytse Loane 124, 9104CJ DAMWALD

Volken Huisman nieuwe keeper voor Flevo Boys.

Omdat Rodney Rosink na dit seizoen een nieuwe uitdaging zoekt, is Keeper Volken Huisman toegevoegd aan de selectie voor 2020-2021. Hij komt over van Harkemase Boys en speelde eerder voor ONS Sneek.

De 24-jarige keeper Volken Huisman begon op jonge leeftijd bij DWP. In 2016 maakte hij de overstap naar ONS Sneek om vervolgens in 2019 bij Harkemase Boys neer te strijken. Bij beide verenigingen heeft Huisman de nodige ervaring opgedaan, echter met name vanuit een reserverol.

Na het aangekondigde vertrek van Rodney Rosink ziet Volken genoeg kansen om de 1e doelman van Flevo Boys te worden. “Bij Flevo Boys wil ik het plezier terugvinden en mij laten zien als volwaardige eerste keeper. Bij ONS en bij Harkemase Boys heb ik mogen proeven aan het hoge niveau en die ervaring ga ik zeker gebruiken om de trainer te overtuigen van mijn kwaliteiten”, aldus Huisman.

Net als alle selectie-spelers zal ook Volken zal zijn geliefde plaats onder de lat moeten afdwingen. Samen met Fariz Mesud en de eveneens aan de selectie toegevoegde JO-19 keeper Matyas van Zorge, zal Volken de sportieve strijd aangaan om opvolger van Rodney te worden. Met deze keepers  beschikt trainer Arjen Postma over een drietal talenten, die onder begeleiding van keeperstrainer Henk Boer tot verdere ontwikkeling zullen komen.

Door Flevo Boys - 13 februari 2020