Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Broekster Boys – Flevo Boys

Zaterdag 7 oktober, aanvang 14:30 uur
Sportpark Damwoude
Lytse Loane 124, 9104CJ DAMWALD

Vrijdag 18 maart: Startavond jubileumjaar VV Flevo Boys

Begin dit jaar is besloten om onze nieuwjaarsreceptie op 7 januari 2022 geen doorgang te laten vinden. Nu er steeds meer mogelijk is en de overheidsmaatregelen steeds meer los gelaten worden, vindt het bestuur dat het tijd wordt voor een leuke activiteit. Tijd om elkaar weer meer op te zoeken na een moeilijke periode waarin het sociale gebeuren niet echt mogelijk was.

Flevo Boys bestaat op 1 mei 65 jaar. Het bestuur heeft een aantal enthousiaste clubmensen gevraagd of zij een speciale jubileumcommissie willen vormen en van daaruit aan dit speciale jaar vorm willen geven. Er zullen leuke activiteiten voor de gehele vereniging gepland worden. Voor jong en oud, voor leden, vrijwilligers en sponsoren. Kortom voor iedereen die bij de club betrokken is. We hebben er als bestuur het volste vertrouwen in dat er een mooi programma wordt neergezet.

We beginnen dit jubileumjaar met een gezellige startavond. Tijdens deze avond krijg je het programma van de komende maanden te horen. Er is livemuziek met een hapje en een drankje. En onze Bingo master John van Beek verzorgt een Bingo vol met spetterende prijzen.
Laat deze gezellige avond een start zijn voor een periode vol sportieve en feestelijke dagen.
Graag zien wij jullie allen op vrijdag 18 maart: vanaf 19:30 uur zal de kantine geopend zijn. Vanaf 20:00 uur zal het avondprogramma starten!

Deze avond is alleen toegankelijk voor mensen die bij Flevo Boys betrokken zijn.

Bestuur v.v. Flevo Boys

Door Paula van der Woude - 25 februari 2022