Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – Jubbega

Zaterdag 30 september, aanvang 15:00 uur
Sportpark Ervenbos

Wel spelen, niet kijken

De nieuwe corona-maatregelen hebben gevolgen voor sportverenigingen. Belangrijk voor de hele vereniging is dat iedereen hierin verantwoordelijkheid neemt. In het belang van zichzelf, in het belang van de ander én in het belang van de vereniging.

De nieuwe corona-maatregelen hebben gevolgen voor sportverenigingen. Ook voor Flevo Boys. Zo vinden alle trainingen en wedstrijden voorlopig plaats zonder publiek. Het is vooralsnog wel mogelijk om gebruik te maken van kleedkamers en douches. De kantine is gesloten en dat geldt ook voor alle overige ruimtes. De kleine kamer bij de trapopgang naar de kantine wordt op zaterdagen gebruikt als ‘wedstrijdsecretariaat.’

Registreren bij de ingang met QR-code

Bij de ingang van het sportpark Ervenbos wordt duidelijk vermeld dat Flevo Boys zich houdt aan de richtlijnen van zowel de Rijksoverheid, het RIVM, de KNVB en het NOC*NCF. Dit betekent dat ook iedereen die het terrein betreedt, deze richtlijnen respecteert. Iedere bezoeker van het sportpark kan de QR-code bij de ingang scannen en zich registreren.

Toezicht door vrijwilligers

Op het sportpark zijn vrijwilligers van Flevo Boys aanwezig in herkenbare gele hesjes. Zij kunnen bezoekers erop wijzen dat het sportpark gesloten is voor publiek en hen verzoeken het terrein te verlaten. Wij rekenen in deze situaties op het begrip van eenieder. In het belang van iedereen en van de club.

Samengevat

  • Flevo Boys respecteert de richtlijnen van de Rijksoverheid, het RIVM, de KNVB en het NOC*NCF
  • Iedereen kan zich registreren via de QR-code bij de ingang van het sportpark
  • Vrijwilligers in gele hesjes kunnen bezoekers aanspreken en verzoeken het sportpark te verlaten

 

Bestuur Flevo Boys

Door Flevo Boys - 2 oktober 2020