Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – DUNO D

Zaterdag 4 mei 2019, aanvang 14:30 uur
Sportpark Ervenbos

Wie pakt de functie van coördinator JO17 op?

De coördinator JO17 is genoodzaakt geweest zijn functie ter beschikking te stellen. Arjan de Jong had al enige tijd geleden aangegeven er mee te willen stoppen omdat het niet meer te combineren was/is om deze functie te combineren met zijn werk. De teams van JO17 zitten nu dus zonder coördinator.

Persoonlijke gesprekken met diverse mensen en oproepen via deze website hebben helaas niet geleid tot het aanstellen van een nieuwe man/vrouw op deze functie. En vind je het voor jezelf te zwaar? Deze functie kan heel goed door een team gedaan worden. Heb je vragen over de functie, twijfel je nog? Pak de telefoon en bel met Jeroen Harsevoort voor informatie (06 13 80 99 36). Hij kan je uit eigen ervaring goed informeren.

Wat doet een coördinator?

Allereerst ben je onderdeel van de voetbalcommissie. Samen zorgen jullie ervoor dat alles rondom de teams geregeld wordt.

Nadat de teamindelingen bekend zijn, ga je op zoek naar leiders en trainers. Met hen heb je het hele seizoen goed contact.  Je helpt de leiders en trainers met alles dat nodig is om het seizoen goed te laten verlopen voor elk team dat je onder je hoede hebt. Denk daarbij aan trainingen en wedstrijden. Mocht een team bijvoorbeeld problemen hebben qua blessures en hebben ze niet voldoende spelers voor de wedstrijd, dan regel je met andere teams hoe je elkaar kunt helpen. Je bekijkt diverse trainingen en wedstrijden om zo tot een goede beoordeling te kunnen komen voor de volgende teamindelingen.

Daarnaast heb je 1x per maand samen met de voetbalcommissie een vergadering. Verder wordt je geacht om af en toe een zaterdagochtend in de commissiekamer te staan om te helpen bij de sleutelafgifte van de kleedkamers.

Ben jij diegene die wij zoeken? Heb jij nog (wat) vrije tijd over en zin om die vrije tijd in een leuke club als Flevo Boys te steken….. meld je dan snel aan!!

 

Door Paula van der Woude - 7 november 2018