Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Flevo Boys – Jubbega

Zaterdag 30 september, aanvang 15:00 uur
Sportpark Ervenbos

Willem Huizing komt Flevo Boys versterken

Na Sicco Brouwer is Willem Huizing de tweede versterking voor komend seizoen. De 27-jarige Huizing maakt de overstap van Harkemase Boys naar Emmeloord.

Deze weken wordt met alle selectiespelers gesproken over de plannen voor komend seizoen. Ondertussen wordt ook gericht gekeken naar versterkingen en na Sicco Bouwer is Willem Huizing de tweede versterking voor komend seizoen. De 27-jarige Huizing maakt de overstap van Harkemase Boys naar Emmeloord.

Huizing woont in Groningen en werkt bij de ING-bank. De op meerdere posities inzetbare Huizing is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen in de hoofdmacht van Harkemase Boys en staat bekend als een ervaren kracht die op het veld voor voetballende oplossingen kiest. “De verkennende gesprekken met Flevo Boys over de club en hun visie op voetbal, waren prettig. Ook kreeg ik positieve reacties van spelers die hier al een paar jaar actief zijn. Dat gaf mij meteen al een goed gevoel. Het totaalpakket wat de club uitstraalt en hoe het op mij over komt was voor mij uiteindelijk doorslaggevend.”

Ook trainer Arjen Postma is enthousiast over de komst van Huizing. “Willem kan met zijn ervaring en kwaliteiten iets toevoegen aan onze selectie. Hij heeft zelf ook een helder beeld bij het voetbalspelletje en dat leverde leuke gesprekken op.” Wij wensen Willem heel veel succes en voetbalplezier bij onze vereniging.

(foto: Pieter van de Woude).

Door Flevo Boys - 10 maart 2022