Flevoboys

Voetbal voor iedereen!

Marum – Flevo Boys

Zaterdag 2 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark De Holten
Hoornweg 40 B, 9363EH MARUM

Wind extra tegenstander bij HZVV tegen Flevo Boys

Flevo Boys heeft tegen HZVV weer een punt meegenomen naar Emmeloord, dit was het vierde gelijkspel op rij. De 1-1 eindstand was een terechte afspiegeling van de wedstrijd.

De wind was een bepalende factor vandaag in de wedstrijd HZVV tegen Flevo Boys.  De krachtige wind stond in de lengterichting van het veld. De eerste helft had HZVV deze mee, hier had Flevo Boys het behoorlijk moeilijk mee. De hoge ballen kwamen gelijk terug. Flevo Boys had niet alleen problemen met de wind, maar ook met het goede combinatie voetbal van HZVV.
Het goede voetbal van HZVV leverde in de 29e minuut dan ook een doelpunt op 1-0.  Niet dat Flevo Boys weggespeeld werd, maar het was op sommige momenten slordig aan de bal.

”  Sterke tweede helft

In de rust werd Frank Post gewisseld voor Madih Doufikar. Flevo Boys begon beter aan de tweede helft. Er werd meer druk naar voren gezet waardoor er kansen kwamen. Op het moment dat HZVV gevaarlijk is voor het doel, is Flevo Boys snel in de omschakeling. Flevo Boys eiste steeds meer de bal op,  hierdoor kwamen er mogelijkheden op de gelijkmaker. Uiteindelijk betaalde het zich uit in een doelpunt van Yumé Ramos 1-1.
In de 71ste minuut was er nog een mooie kans voor Timon Rorije, hij stoot de bal in de handen van de keeper. Maar het bleef uitkijken voor Flevo Boys, door het aanvallend voetbal kreeg HZVV steeds meer ruimte voorin.
Na 90 minuten stond er 1-1 op het scorebord. Gezien de wedstrijd een terechte eindstand.

Aanstaande woensdagavond speelt Flevo Boys thuis een bekerwedstrijd tegen LAC Frisia uit Leeuwarden, aanvang 19:30 uur.

Opstelling: Fariz Mesud(K), Arnoud Post, Björn Adams, Marc Reussing, Roelof Strikwerda, Ivar Span, Aran Nijboer, Aron Strengholt, Frank Post (46. Madih Doufikar) , Yumé Ramost en Timon Rorije.

Wissels: Rodney Rosink(RK) ,  Madih Doufikar, Abdessamad Boundati, Bas Bakker, Maarten Mesu

 

Door Peter Santbergen - 29 februari 2020